top of page

Isoja pisteitä jaossa lauantaina kärkiottelussa


Naisten Ykkönen jatkuu lauantaina. Harjun ollessa MM-rallin takia poissa käytöstä, Viitaniemeen saapuu vieraaksi VIFK. Molempien kausi on ollut todella vahva ja lauantain iltapäivässä kohtaavat sarja kaksi parasta joukkuetta. JyPK on sarjakärjessä kahden pisteen erolla vaasalaisiin. Tosin, vihreät ovat pelanneet kaksi ottelua VIFK:ta vähemmän. Lauantaina siis tullaan näkemään Ykkösen ehdoton huippukamppailu, josta panosta ei puutu. Laitetaan vihreää päälle, viritetään äänihuulet ja nähdään Viitaniemessä. JyPK:n voi nähdä kotikentällä kymmenen päivän sisään kolmesti. Lauantain lisäksi 5.8. Suomen Cupin puolivälierässä Ilvestä (Kansallinen Liiga) vastaan sekä 8.8. sarjaottelussa FC Lahtea vastaan.


VIFK:n ainoa tappio koko kaudella on nimenomaan Vaasasta JyPK:a vastaan. Vaasalaiset eivät päässeet pelaamaan JyPK:n linjan taakse haluamallaan tavalla, kuin aivan ottelun lopulla. Vastaavasta hyökkäyksestä tuomittiin pilkku ja VIFK onnistui kaventamaan kymppi ennen loppua. Kavennuksen tuoma energia ei kuitenkaan kantanut pidemmälle. Muutoin sinivalkoiset ovat saaneet lipua myötätuulessa ja tuon edellisen kohtaamisen jälkeen plakkarissa on pelkkiä voittoja. Viimeisimpänä VIFK kaatoi kotonaan Ilveksen (2) todellisissa maalijuhlissa 5–4. Vaasassa on toden teolla ilmoittauduttu mukaan sarjan voitto- ja sitä myötä nousukamppailuun.


Pallokerho on edelleen tappioitta sarjan ainoana joukkueena. Voitto NJS:sta nosti sen takaisin sarjakärkeen, vaikka otteluita on pelattuna pari vähemmän. Klaukkalassa JyPK ei antanut NJS:lle mahdollisuutta taistella pisteistä ja vei rutiinilla pisteet kotiin antamatta kotijoukkueelle laukaustakaan. Edellisessä VIFK -ottelussa vihreät hallitsi ottelua etenkin 1. puolikkaalla ja pystyi pitämään VIFK:n poissa huippupaikoilta, osuen itse kahdesti. Vaasalaisten kavennuksen jälkeen Pallokerho onnistui jäädyttämään ottelun lopun niin, ettei VIFK:lle suurempia tilaisuuksia tasoitukseen auennut. Lauantaina on mahdollisuus vahvistaa asemaa piikkipaikalla. Tiedossa on hikinen, mutta nautittava iltapäivä.29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page