top of page

Ilves saapuu avaamaan Harjun ottelukauden


Kansallinen Liiga jatkuu Pallokerhon osalta toisella kotiottelulla putkeen. Ja nyt viimein päästään Harjulle. Kesä näyttää laskeutuvan härmään tällä viikolla ja lauantainakin päästään nauttimaan kunnon lämpötiloista. Vesilinnan juurelle saapuu vierailemaan sarjakakkonen Ilves. Joukkueiden kohtaamisia ei tarvitse kaivella vuosien takaa. Preseasonilla joukkueet kohtasivat kahdesti, joista kummastakin Pallokerho poimi voitot taskuihinsa.

 

Ilves on aloittanut sarjan vakuuttavasti ja on lauantaihin lähdettäessä sarjassa toisena. Joskin HJK oli edellisessä ottelussa parempi 1-0. Kauden avanneesta Honka -ottelusta lähtenyt positiivinen kierre on kantanut mm. vierasvoittoon Maarianhaminassa. Vaikka joukkue menettikin pelaajia viime kauden jälkeen, on mm. Viivi Spetsin ja Nelly Lehtilän saapuminen TPS:sta tuonut kokemusta tamperelaisten kokoonpanoon. Anna Olmala on tehnyt viiteen otteluun neljä maalia ja kirjannut nimiinsä kauden ensimmäisen hattutempun.

 

Pallokerho jäi sunnuntaina pisteittä Viitaniemessä. Åland oli parempi ja vei pisteet saarelle. Sunnuntaina joukkue ei päässyt peliin sisään ja lopputulos oli oikeutettu. Vihreiden pitää nousta takaisin edellisten otteluiden tasolle. Puolustuspelaaminen on ollut kohtuullisen hyvin kuosissa. Toinen Ålandinkin maaleista syntyi Honka -ottelun tapaan epäonnistuneesta keskityksestä. Se missä pitää selkeästi parantaa, on hyökkäyspelaaminen. Vastassa on hyvävireinen kissalauma, mutta kuten harjoitusottelut osoittivat, voi lauantailta odottaa kolmea pistettä. JyPK taistelee voitosta. Eroa sarjataulukossa on 7 pistettä, mutta se ei kerro kaikkea. Paluu Harjulle ja kesän saapuminen ovat hyviä syitä tulla paikan päälle kannustamaan Pallokerho ensimmäiseen kotivoittoon.

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page