top of page

Hakemaan ensimmäistä voittoa Kaupista


Sarja jatkuu juhannusjuhlien jälkeen sunnuntaina Tampereella Ilveksen vieraana. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Viitaniemessä, ei JyPK jättänyt sijaa selittelylle ja vei 5–0 voiton. Viime vuonna Kauppi oli viheliäinen paikka vihreille, sillä Ilves piti pisteet molemmilla vierailuilla itsellään. JyPK ei Kaupin urheilupuistosta ole vielä historiassaan täysiä pisteitä vienyt.


Vaikka Ilves on sarjataulukossa yhdeksäntenä, ei se kuitenkaan ole hävinnyt loppujen lopuksi montaa ottelua. Sen sijaan joukkue on erikoistunut tasapeleihin. Kauden 11 ottelusta pistejakoon on päättynyt peräti kuusi. Viimeisin voitto on toukokuun lopulta. Se on sitäkin raikkaampi. Tupsukorvat pyöritteli Kaupissa 8-1 lukemat NJS:sta.


JyPK puristi kovan kotivoiton PKKU:sta ottelun loppuhetkillä ja johtaa sarjaa ansaitusti ainoana tappiottomana joukkueena. Juhannuksen kynnyksellä joukkue kävi selvittämässä itsensä jatkoon Suomen Cupissa. Sunnuntaina odottaa kuitenkin taas uusi haaste, eikä Ilves taivu helpolla. Vaikka se ei ole saanut käännettyä otteluita voitoksi, on sitä ollut vaikeaa voittaa. Sen ovat kokeneet esimerkiksi PKKU ja VIFK.

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page