top of page

FC KTP vieraaksi Harjulle


Naisten Ykkönen jatkuu kuukauden tauon jälkeen kotiottelulla. Vieraaksi saapuu yksi suomalaisen jalkapallon legendaarisista seuroista – FC KTP. Kotkalaiset nousivat tälle kaudelle Ykköseen ja osoittaneet kuuluvansa sarja kärkikaartiin. Tällä hetkellä KTP on kiinni yläjatkosarjan paikassa sijalla neljä. Pallokerho johtaa sarjaa pisteen erolla, mutta on pelannut kaksi ottelua VIFK:a vähemmän. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Arto Tolsa areenalla JyPK:n 1–2 voittoon. Harjulle toivotaan paikalle runsaasti vihreitä sydämiä, sillä taistelu sarjan voitosta on käynnissä toden teolla.


FC KTP on tullut sarjaan pirteästi. Joukkue on puolustanut tiiviisti 11 ottelussa omissa on soinut 10 kertaa. Juhannustauon jälkeen KTP kävi hakemassa puhtaan 0–3 voiton Nurmijärveltä. Viimeiseen viiteen otteluun kotkalaisryhmä on poistunut pisteittä vain kerran. Kotkalaisten tuloksen teko on jakautunut laajalle pohjalle. Tehdystä 19 maalista löytyy peräti 11 eri maalintekijää. Sisäistä maalipörssiä johtaa jypkiläisille kovin tuttu nimi – Kia Voutilainen, neljällä maalilla.

Pallokerho jatkoi Ykkösessä juhannuksen jälkeen siitä mihin oli jäänyt. Joukkue kävi Ilveksen vieraana Kaupissa ja haki selvän 1–6 voiton. Viimeisimmäksi JyPK kävi Loviisassa hakemassa Suomen Cupin puolivälieräpaikan luvuin 0–4. Joukkue on onnistunut laajalla rintamalla joka suhteessa. JyPK on päästänyt sarjassa maaleja selkeästi vähiten, reilusti alle maali per ottelu. Kun siihen lisätään 37 tehtyä maalia kymmenen eri maalintekijän voimin, on selvää, että suoritustaso on ollut todella kova. Pallokerhon, sekä koko sarjan maalipörssiä johtaa Lotta Puolakka 15 osumalla. Sunnuntaina Harjulla on edessä uusi haaste. Kotkassa JyPK joutui ahtaalle KTP:n kavennuksen jälkeen ja Harjullakin voidaan olettaa edessä olevan tiukka iltapuhde pisteiden eteen.

54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page