top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Vappua vietetään WiklöfilläKevään juhlan keskellä matka käy Maarianhaminaan. Kansallinen Liiga jatkuu vapunpäivän kunniaksi Wiklöfillä Åland Unitedin vieraana. Vaikka Åland on ollut sarjan kärkeä useamman vuoden, ovat vihreiden reissut olleet saarelle varsin tuloksekkaita.


Åland United lähtee kauteen varmasti yhtenä mestarisuosikeista. Hallitseva mestari muuttui jonkun verran viime kaudesta, mutta ei lähtökohtaisesti heikompaan suuntaan. Åland aloitti kauden tasapelillä Vantaalla sikäläisen PK-35:n vieraana ja viime viikolla se haki 3-0 vierasvoiton Ilveksen vieraana. Alkukauden perusteella katse kannattaa kiinnittää ainakin Sarah Troccoliin ja Cassandra Korhoseen. Kun kokoonpanosta löytyy myös mm. Dana Leskinen, niin on selvää, että saarella majailee laadukas ryhmä. Jyväskyläläisittäin oman leimansa antaa se, että viime kauden maalivahti Matilda Nurmi vetää tällä kaudella ylleen maarianhaminalaisten nutun.


JyPK pelasi viime lauantaina kotona. Honka haki pisteet 0-1 voitolla. Vihreiden peli on kuitenkin parantunut viikoittain. Honka -ottelussakin oli saumansa saada myös tulosta, vaikka Honka palloa enimmälti hallitsikin. Kitkerä tappio kuitenkin varmasti lisää latausta lauantaille.


Kuten aiemmin mainittiin, Ahvenanmaa on ollut JyPK:lle tuloksilla mitaten kohtalaisen hyvä paikka ja neljän kauden aikana poistunut saarelta voittajana kolmesti. Pisteiden mukaan ottaminen vaatii onnistumista kollektiivina. Ensimmäiseen kauden kotiotteluunsa asteleva kotijoukkue on varmasti täynnä energiaa, vaikka koronarajoitteiden takia yleisöä ei Wiklöfillä nähdä.


- Saarelle saapuu hyvin latautunut ja rennolla mielellä liikkeellä oleva joukkue. Toivottavasti näemme Wiklöfillä nuorelta joukkueelta askeleen parempaa hyökkäyspeliä kuin Honka -ottelussa. Odotettavissa on vaikea ottelu, koska kotiottelu on Maarianhaminassa kauden ensimmäinen ja United varmasti haluaa osoittaa kuuluvansa mestaruustaistoon, pohtii vapunpäivän ottelua päävalmentaja Vesa Stenroos.


Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta klo 17.00 alkaen.

87 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page