top of page

Ennakko: Uusin eväin Ilveksen kaatoon


JyPK lähtee tiistaihin tuorein aatoksin. Hankalaa kauteen haluttiin suunnanmuutos ja Vesa Stenroos jäi Pallokerhon valmennuksesta sivuun. Valmennusvastuuseen tuli Jaakko Hilpinen. Ilves -ottelu on siis Hilpisen ensimmäinen JyPK:n peräsimessä.

Ilves on osoittanut mitä valmentajan vaihto parhaimmillaan saa aikaan. Kausi on ottanut täyskäännöksen. Jos juhannuksen viettoon mentiin tilanteessa, jossa tupsukorvilla oli yksi piste plakkarissa ja sija 9., on sillä nyt pisteitä 12 ja sija 8. Ilves voitti JyPK:n Kaupissa kesäkuun lopulla 2-1. Tuon jälkeen Ilves ei olekaan jäänyt pisteittä kun kerran. TiPS oli Tikkurilassa 5-0 parempi, mutta muutoin pistesarakkeeseen on ilmaantunut täytettä. Silja Tuomisen johdolla selkeästi piristynyt Ilves tulee Harjulle tiistaina varmasti itseluottamusta täynnä.

JyPK on pisteittä ja hakee samanlaista tason nostoa, jonka Ilves on ottanut. Espoossa Hongan vieraana JyPK oli kyydissä mukana koko ottelun ja toisen jakson otteet lupailivat jopa mahdollisuutta vähintään pisteeseen. Honka vei kuitenkin pisteet 2-0. Kuopiossa KuPS löi taululle yhden enemmän, mutta sinänsä Kuopiossa joukkue taisteli todella hyvin, eikä etenkään avauspuolikkaalla päästänyt sarjajohtajaa helpolla. Lopulta näkyi se, miksi KuPS johtaa sarjaa.

Pallokerholle hyökkäyspeli ja maalin tekeminen on ollut todella hankalaa. Kahdessa viimeisessä maaleja ei ole tullut. Ilvestä vastaan maalihanojen pitää luonnollisesti aueta, jos kolmesta pisteestä haluaa taistella.

Tiistaina tietysti suurin muutos on vihreiden penkin päässä. Joukkue on tehnyt töitä viikon verran uudella sykkeellä ja on energisenä valmiina ottamaan kaudelle uuden suunnan.


- Haluan nähdä nälkäisen, taistelevan, ja iloisen energisen JyPK:n. Ilves on näyttänyt vaarallisuutensa, näen että ovat saaneet itsestään enemmän irti kuin alkukaudella. Olemme kuitenkin valmiina. Usko omaan tekemiseen, niin yksilöinä kuin joukkueena, pallollisen pelaamisen parantaminen ja maalipaikkojen hyödyntäminen, mutta kaikista tärkeimpänä keinona iso vihreä sydän, sanoo päävalmentaja Jaakko Hilpinen.

124 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page