top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Taistelu välieräpaikasta


Liigakausi lähestyy. Vielä kuitenkin on kauden alkuun matkaa. Suomen Cup sen sijaan jatkuu vihreiden osalta Vantaalla sunnuntaina.


Ottelu pelataan ulkona Myyrmäen stadionilla. Vihreille tosin ulkoilma ei järkytys ole, sillä treenaaminen kuplahallin haihtumisen myötä on tapahtunut ulkona ja luonnollisestikaan se ei ole talvella optimaalinen ympäristö harjoittelulle.


JyPK:n lohkovaiheen ottelu KuPS:aa vastaan ei jättänyt kerrottavaa jälkipolville. Tuon jälkeen joukkue on saanut kaksi treeniviikkoa alle ja lähtökohdat sunnuntaille ovat jo huomattavasti paremmat kuin kaksi viikkoa sitten. Viikko sitten treeniottelu Vaasassa oli jo reilu askel parempaan. Prosessi on kuitenkin vielä kesken ja Myyrmäen cup-ottelu on askel tuossa kehityskaaressa.


PK-35 Vantaa pelasi cupin lohkovaiheen jo helmikuussa. 1-1 tasapeli Honkaa vastaan ja selkeähkö 4-1 voitto paikallisvastustaja TiPS:sta osoittaa, että vantaalaisten vire talven sydämessä on ollut hyvä. Ilman ongelmia ei vantaalaistenkaan valmistautuminen sujunut. Koronakaranteenista perjantaina vapautunut joukkue ei ole pystynyt valmistautumaan täysipainoisesti sunnuntaihin, joten siinä suhteessa hieman samalaisista lähtökohdista päästään sunnuntaihin.


Vantaalla pelataan pääsystä cupin välieriin, joten kevään korvalla panokset kasvavat. Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä. Lehtereille tosin pääsee verkossa SolidSportin kautta. Katseluoikeuden hinta on 10 euroa. Lähetyksen löydät tästä.

205 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page