top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Pihlajamäessä tarjolla isoja pisteitä


Pallokerho joutui jo kolmannen kerran siirtämään otteluaan kuluvan kauden aikana. Syyn me kaikki varmasti tiedämme. Vihreät palaa kahden viikon tauolta liigapeleihin. Joukkue on varmasti tuore, mutta ottelurytmin särkyminen ei ole aina myöskään kokonaan positiivinen asia.

JyPK oli viimeksi tositoimissa pari viikkoa sitten Vantaalla. Tuolloin sikäläinen PK-35 oli liian kova ja vei pisteet 5-0 luvuin. Tuota ottelua on turha muistella, sen verran edellä vantaalaiset olivat. Sen sijaan katseet pitää kääntää Pihlajamäkeen. Paikallinen PK-35 odottaa lauantaina Magne Cit Areenallaan vieraita Keski-Suomesta.

JyPK:lla on vielä pistetili avaamatta. Runkosarjaa on sillä jäljellä kolme ottelua. Vaikka pistelaari on tyhjä, on joukkue jaksanut tehdä töitä harjoituskentällä. Usko siihen, että työn tekeminen jossain vaiheessa alkaa kantaa hedelmää on vaikeasta kaudesta huolimatta säilynyt. Kauden kääntyessä viimeiselle kolmannekselle sitä tulosta myös luonnollisesti alkaa tarvita. Koko kauden haasteita aiheuttanut maalinteko on tietysti avainasemassa aina, mutta puolustuspeli on lauantain suurin käännekohta. Jos vihreät pystyvät pitämään PK-35:n hyökkäyspelin kurissa, on se erittäin lähellä tuliaisia Helsingistä. Joukkue on harjoitellut hyökkäyspeliään ja palasten voi odottaa osuvan kohdalleen milloin tahansa.

Joukkueet kohtasivat Jyväskylässä toukokuussa. PK-35 vei voiton 1-2 numeroin. Suurin muutos kauden edelliseen kohtaamiseen Harjulla on se, että PK:n hyökkäyspelin sekä joukkueen runkopalkki Amanda Rantanen lähti toteuttamaan omaa unelmaansa Ruotsin pääsarjaan. Vaikka jalkapallo on joukkuepeli, Rantasen lähtö kiistatta jättää aukon kentälle sekä sen ulkopuolelle. Mielenkiintoista nähdä lauantaina kuka tai ketkä noita suuria saappaita haluavat täyttää. PK:n vierailu Kuopiossa oli vaisu ja 5-0 tappioluvut kirjattiin Savosta tuliaisiksi.

JyPK:lla on edessään suuri mahdollisuus lauantaina. Iltapäivällä nähdään miten käy, mutta joukkue lähtee Helsinkiin hyvällä energialla.

69 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page