top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Loppurutistuksen alku


Kauden viimeiset kaksi viikkoa käynnistyvät Helsingissä PK-35 vieraana. JyPK:lla panos on onnistuneessa loppukaudessa. Sarjataulukossa ei vihreillä panosta loppukauteen ole. Joukkue pelaa ensi kaudella ykköstä. Helsinkiläisillä sen sijaan on käynnissä tiukka taisto Ilveksen ja HPS:n kanssa karsijan paikasta. Jokainen piste on arvokas ja todennäköisesti sijat ratkeavat päätöskierroksella.

JyPK on pelannut PK:ta vastaan kolmesti. Yhtä monta kertaa helsinkiläiset ovat olleet maalin parempia. Harjulla on päädytty kahdesti 1-2 lukemiin ja Pihlajamäessä kotijoukkue oli parempi 1-0.

Loppusarjajoukkueita vastaan JyPK on pelannut valtaosin tasaisia otteluita. Tulos on kuitenkin liuennut vastustajalle. PK -otteluissa Pallokerho on pystynyt hallitsemaan otteluita. Se on myös saanut maalipaikkoja ottelun voittamiseen. Onnistumiset maalinteossa ovat kuitenkin olleet liian harvassa.

Vaikka kauden kokonaistulos onkin selvillä, haluaa vihreät päättää kauden hyvin ja taistellen pisteistä viimeiset neljä ottelua.

Paine sunnuntaina on kotijoukkueella. HPS:n nousu kannoille tekee tilanteesta haastavan. Pisteitä ei ole varaa pudottaa Magne Cit Areenalla, sillä pisteen sisällä olevat Ilves ja HPS saattaa pystyä nykäisemään ratkaisevan eron.

Liigakarsinta on paikka, joka on pahimmillaan suoraa putoamistakin karumpi. Kahden ottelun tuloksesta kiinni oleva sarjapaikka ei varmasti houkuttele ketään, sillä lopputulos lopulta olla mitä tahansa ja pienistä asioista kiinni. Siksi Pihlajamäessä näkyy varmasti kotijoukkueen panokset. Sunnuntai näyttää kummalle se vaakakuppia kallistaa.

-Lähdemme tekemään hyvää loppukautta ja nauttimaan jalkapallosta. Tulospaineita on ainoastaan vastustajilla. Joukkueen työnteko on jatkunut pienen huilin jälkeen hyvällä tasolla. Olemme olleet lähellä PK -otteluissa, mutta tarvitsemme lisää röyhkeyttä maalipaikoissa. Haluamme pelata sarjan loppuun kauden parhaat pelimme. Pihlajamäessä meillä on mahdollisuus pisteisiin, toteaa päävalmentaja Jaakko Hilpinen.

66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page