top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Liigakausi alkaa Töölöstä


Pitkä talvi monessakin mielessä on ohi. Kauden 2021 avaus on lauantaina. JyPK matkustaa HJK:n vieraaksi Bolt Arenalle.

JyPK on nuorentunut viime kaudesta. Joukkueessa on peräti kahdeksan uutta pelaajaa. Harjoituskauden haasteet ovat lumien sulamisen myötä helpottaneet ja hyvällä sykkeellä töitä tehnyt joukkue pääsee liigakauden avauksessa kelpo testiin.

HJK koki myös muutoksia, mutta maltillisemmin kuin Pallokerho. Viime kausien Klubi on totuttu näkemään taistelussa jalometalleista, eikä tämä vuosi liene poikkeus. Sinivalkoiset ovat varmasti haastamassa kärkikolmikossa.

Viime kaudella vihreiden vierailu Boltilla ei ollut ruusuinen ja kotijoukkue jätti pisteet Töölöön 3-0 lukemin. Sen sijaan, Harjulla elokuun alussa JyPK voitti seirahistoriansa ensimmäisen kerran HJK:n 2-0 ja tuo 90-minuuttinen on varmasti yksi viime kauden parhaiten mieleen jääneistä hetkistä.

-Helsinkiin hyvällä fiiliksellä. Minulle ensimmäinen kausi liigassa ja avaus Boltilla HJK:ta vastaan. HJK sytyttää aina. Näin varmasti myös pelaajiakin. Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Nuori joukkue, katsotaan mikä fiilis saadaan ladattua päivän aikana sekä miten peli lähtee kulkemaan. Kaikki on mahdollista. Pallo on pyöreä. Pelit voittaa se, joka tekee maalit, pohtii sarja-avausta päävalmentaja Vesa Stenroos.

Koronarajoitusten takia Bolt Arenalla pelataan ilman yleisöä. Ruutu -palvelusta ottelua voi seurata suorana lähetyksen klo 14 alkaen.

132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page