top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Keskiviikkoilta Kaupissa


Kansallinen Liiga jatkuu Pallokerhon osalta keskiviikkona vierailulla Kaupissa Ilveksen tykönä. JyPK:n panos on hyvissä loppukauden peleissä, mutta Ilvekselläkään ei ihan samanlaista painetta ole kuin esimerkiksi PK-35:lla lauantaina. Ilves on neljä pistettä edellä karsijan paikalla olevaa HPS:aa ottelun vähemmän pelanneena.

Ilves on ollut edellä joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa. Harjulla 0-4 lukemat olivat selkeät eikä selittelyille jäänyt sijaa. Tamperelaisten liike oli myrkkyä Pallokerholle ja syöttövirheiden sävyttämä ottelu ei tarjonnut sitä, mitä kotijoukkue toivoi.

Edellinen kohtaaminen Kaupissa oli numeraalisesti tasaisempi, mutta Ilves myös hallitsi tuota ottelua. JyPK:lla oli vaikea päästä maalipaikoille ja peli tukehtui keskialueelle. Nanna Leivonen piti joukkuetta pystyssä muutamalla loistotorjunnalla.

Alaloppusarjassa Ilves ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua ja kuten todettua se alkaa olla kuivilla vesillä sarjapaikan suhteen.

Pallokerholle avauspisteet Helsingissä oli luonnollisesti tärkeä ja nyt, niin monesti tällä kaudella kääntyneet maalin tappio-ottelut, näyttivät aurinkoisempaa puolta. JyPK ansaitsi voittonsa ja se varmasti näkyy myös keskiviikkona. JyPK:n pitää löytää lääkkeet Ilveksen juoksuvoiman hillitsemiseen. Jos paketti kestää tiiviinä ja maalipaikat käytetään jopa viime lauantaita tehokkaammin hyväksi, voi Jyväskylään matkata toistamiseen pisteitä.

- Voitto lauantaina luonnollisesti oli iso juttu. Tavoitteena keskiviikkona on edelleen nauttia futiksesta ja jatkaa PK-35 voiton fiiliksissä. Lähdemme parantamaan omaa peliä edellisistä kohtaamisista. Ilves on juoksuvoimainen joukkue ja varmasti saadaan esittää parasta, jos pisteitä Jyväskylään halutaan viedä. Se on kuitenkin selkeä tavoite ja siihen on täydet mahdollisuudet, pohtii päävalmentaja Jaakko Hilpinen.

65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page