top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Kausi alkaa Suomen Cupissa hankien keskeltä


Ollaan uuden edessä monessakin mielessä. JyPK:n kausi virallisten otteluiden osalta lähtee käyntiin heti kovimmasta päästä, kun Suomen Cupin lohkovaiheen otteluun saapuu vieraaksi KuPS. Olosuhteet Vehkahallin haihtumisen myötä ovat talviset, joka väistämättä tuovat oman lisänsä lauantai-iltapäivään.


JyPK uudistui tälle kaudelle nuorentuen. Myös valmennusvastuu vaihtui paluumuuttaja Vesa Stenroosille. Monien erilaisiin olosuhteisiin ja yleiseen korona tilanteeseen liittyvien seikkojen takia harjoituskausi ei ole ollut optimaalinen. Nuori joukkue tehnyt hyvällä energialla töitä ja lauantaina on ensimmäinen mittari missä mennään.


KuPS:lla viime kauden vahva runko jatkaa ja on oletettavaa, että he ovat vahvoja talvikaudellakin. Lisäksi KuPS on vahvistanut joukkuettaan ja se luonnollisesti täydentää nippua entisestään. Viime vuonna KuPS oli JyPK:a edellä molemmissa keskinäisissä kohtaamisissa ja kuopiolaisten kaulaan ripustettiinkin Kansallisen Liigan pronssimitalit.

KuPS lähtee otteluun suosikkina. Muutoin lauantai-iltapäivä kertoo enemmän miten vihreät haastavat liigamitalistit.


Ottelu pelataan Vehka 1:llä lauantaina alkaen klo 14 ja se pelataan koronarajoitteisden takia ilman yleisöä. Huomautamme, että myös kokoontuminen kentän läheisyyteen ei ole suotavaa rajoitusten puitteissa.


- Itse odotan mielenkiinnolla ensimmäistä virallista peliä. Pelistä nähdään missä vaiheessa mennään joukkueen kanssa. Odotan, että saamme ehjän pelin ja pyrimme pelaamaan niitä asioita, mitä olemme päässeet harjoittelemaan, toteaa päävalmentaja Vesa Stenroos.

310 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page