top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Kaatuu valtamerilaivojakin


Viikon toinen kotiottelu pelataan lauantaina Harjulla. Vastustajaksi saapuu TiPS. Mestaruustaistoa käyvä vantaalaisryhmä tarvitsee pisteitä kestääkseen KuPS:n kyydissä mukana.

Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Tikkurilassa TiPS:n 5-1 voittoon. Vihreiden ainoan teki Emmi Lahtela. Pallokerho oli ottelun alussa vaikeuksissa ja oli pikavauhtia 2-0 tappiolla, mutta ensimmäisen nelivitosen loppua kohden sai pelistä paremmin kiinni. Lahtelan ensimmäisellä liigamaalilla tauolla oltiin 2-1 tilanteessa. JyPK:n jänne katkesi Tiia Hälisen 3-1 maaliin ja lopussa kotijoukkue pääsi kaunistelemaan luvut turhankin isoiksi ottelun kulkuun nähden.

Pallokerho pelasi rästiottelun kotona keskiviikkona HPS:aa vastaan. JyPK hallitsi peliä etenkin ensimmäisellä jaksolla, mutta maalipaikoista ei tullut konkreettista tulosta ja HPS pääsi kahdella helpohkolla osumalla viemään 0-2 voiton.

Tosiasia on kuitenkin se, että vihreiden peli on ottanut askeleita eteenpäin ja rohkeus pallollisena on ollut huomattavasti parempaa kuin aiemmin. Lauantaina on hyvä mitata sarja kärkiryhmää vastaan mihin kehityskulku on kantanut.

TiPS lähtee selkeänä suosikkina Harjulle. Tilanne on sille samalla herkullinen, että tukala. Pisetitä ei ole varaa Harjulle pudottaa, sillä mestaruustaistossa neljä pistettä edellä oleva KuPS ei ole montaa pistettä matkalle pudottanut ja näin ollen lauantainakin olisi vantaalle jotain vietävä.

Edellistä otteluaan nimenomaan HPS:aa vastaan TiPS kyllä hallitsi, mutta ottelun viime hetkillä oli menettää johtonsa iimesekunneilla. Tolppa pelasti tuolloin vantaalaiset ja vastahyökkäyksestä he iskivät loppulukemat 2-0.

Jalkapallo-ottelussa on aina mahdollisuus ja varma ei ole todennäköisyyksistä huolimatta koskaan varmaa. JyPK lähtee taistellen haastamaan, sillä joskus myös valtamerilaivatkin kaatuvat.


Ottelu on samalla naisten pääsarja 50-vuotisjuhlaottelu. Lue lisää tästä.

59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page