top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: HPS toistamisesen Harjulla


Jyväskylässä pelataan viikonloppuna tyttöfutiksen Hippo-turnausta. Toivon mukaan tulevaisuuden liigapelaajia näkyy myös Harjulla, johon turnausjoukkueet ovat tervetulleita.

Lauantaina pelataan Pallokerhon osalta otteluvoitosta ja hyvästä loppukaudesta. Sarjataulukossa tilanne on se, että lauantain vastustajaa HPS:aa on käytännössä liian iso työ saada kiinni. Matemaattinen mahdollisuus vielä voitolla kenties jäisi, mutta se on ohuttakin ohuempi. HPS on 15 pisteen päässä Pallokerhosta 9. sijalla, kun lauantai mukaan lukien jäljellä on viisi ottelua.

JyPK on parantanut peliään loppukaudesta. Pistesarakkeeseen ei ole tavaraa kertynyt. Jos jotain, tämä kausi on osoittanut sen, että voittaminen liigaotteluissa on kovan työn takana. Työnteko jatkuu täysillä loppukaudella. Lauantaina paineet ovat täysin vierailla, joilla on matkaa pois karsijan paikalta 6 pistettä. Jotta tuossa kamppailussa säilyy mukana on Harjulta käytännössä irrottava voitto.

Pari viikkoa sitten Harjulla HPS haki 0-2 voiton. JyPK vei ottelua, mutta tärkein eli maali jäi tekemättä. Helsinkiläisten kaudessa on ollut notkonsa, mutta se on poiminut pisteitä niissä hetkissä kun niitä on tarjottu ja on saanut kerättyä pisteitä otteluista joista se on ollut ennakkoon epätodennäköistä mm. voitot HJK:sta ja Hongasta. Alaloppusarjan avauksessa HPS jäi Ilveksen hampaisiin 1-4.

- Olimme kokonaisuudessa edellä HPS:aa pari viikkoa sitten, mutta maalit tietenkin ratkaisee. Lauantaina on tarkoitus mitata ulos myös tulos. Joukkue on tehnyt hyvin töitä ja on ehdottomasti valmis ottamaan pisteet. Tiedämme, että pystymme siihen. Lähdetään nauttimaan toivottavasti runsaslukuisesta yleisöstä Hippo-turnauksen siivittämänä. Edellisestä kohtaamisesta ei sinänsä tarvitse paljoa muuttaa, mutta maalintekopaikoissa pitää olla terävämpänä, toteaa päävalmentaja Jaakko Hilpinen.

64 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page