top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Avauspisteiden metsästys jatkuuPallokerhon taivaalla kansallisessa liigassa jatkuu lauantaina PK-35 Helsinkiä vastaan. Viime kaudella voitot menivät tasan. Helsinkiläiset hakivat pisteet harjulta elokuussa ja JyPK kävi vuorostaan noutamassa pisteet Pihlajamäestä lokakuun lopussa.


PK-35 lähtee lauantaihin sijalta seitsemän. Viimeisestä komesta ottelusta plakkarissa on yhtä monta tappiota. HJK oli parempi kotonaan ja Åland United iloitteli selkeän 5-0 voiton Wiklöfillä. Edellisessä ottelussa kuitenkin helsinkiläiset laittoivat voitosta voittoon kulkeneen KuPSin ahtaalle. Savolaiset voittivat Aada Törrösen viime hetken maalilla 2-1. PKn tehopelaajat ovat olleet ei niin yllättäen Amanda Rantanen ja Anita Abu.


Pallokerhon vaikea alkukausi ei helpottanut HPS:n vieraana Oulunkylässä. Vaikka vihreät puristivat Claire Oatesin maalilla tasoihin vajaalla pelaten, nousi HPS voittoon viimeisellä kympillä. JyPK:lla on ollut haasteita hyökkäyspelaamisen kanssa. Osittain siksi, se on joutunut puolustamaan usein syvällä omassa päässä. Trendin kääntämistä ja pistettiin avaamista, yritetään tosissaan lauantaina. Kaikkien palasten loksahtaessa kohdalleen on täysin mahdollista, että pisteet jäävät Harjulle. Se kuitenkin vaatii kauden ehjintä 90-minuuttista. Vihreiden maalintekijätilastoa johtaa Claire Oates kahdella osumalla.


JyPK:lta puuttuu kokoonpanosta varmuudella Leena Torpo, joka kärsii lauantaina edellisessä ottelussa kahdesta keltaisesta saamansa pelikiellon.


- Lauantain pelissä on isot panokset molemmilla joukkueilla. Vierasjoukkue voi tulla paineettomampana peliin kuin kotijoukkue. Pyrimme selkeästi parantamaan omaa peliä hyökkäyssuuntaan ja sitä kautta saada peli haltuun ja saada ensimmäiset pisteet Kansallisessa Liigassa, sanoo päävalmentaja Vesa Stenroos.


103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page