top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: Antti Ruonala edustuksen päävalmentajaksi

Päivitetty: 18. jouluk. 2021


Antti Ruonala, 35, siirtyy Jyväskylän Pallokerhon edustusjoukkueen päävalmentajaksi 1+1 vuotisella sopimuksella. FC Espoon poikien talenttivalmentajan paikalta Jyväskylään saapuva Ruonala on myös ehtinyt valmentaa VJS:ssa ja toimia U-23 Helmareiden videoanalyytikkona.


Kaudella 2022 1. divisioonaa pelaava JyPK aloittaa uuden projektin, jonka tähtäimenä on nousta takaisin pääsarjaan parin vuoden sisällä. Kausi on myös Pallokerhon 70-vuotisjuhla ja juhlavuoden siivittämään uuteen alkuun startataan tuorein voimin.


- Olen innoissani tästä uudesta haasteesta. Olen saanut hyvän vaikutelman seuran toiminnasta ja on ilo liittyä mukaan. Uskon, että pystyn myös tuomaan mukanani uusia ajatuksia toimintaan, toteaa Antti Ruonala.


Edustusjoukkueen toisena valmentajana jatkaa kauden lopulla Pallokerhon valmennustiimiin liittynyt Eero Savolainen.


- Viime kaudella kesken ottelukauden mukana tulleena koin, että peliä saatiin vietyä eteenpäin muutaman kuukauden aikana, joita kautta oli siinä vaiheessa jäljellä ja siitä näkökulmasta kausi loppui jopa vähän kesken. Nyt hyvillä mielin rakentamaan uutta tulemista Antin johtamassa tiimissä, laadukkaan päivittäisen tekemisen kautta, sanoo Savolainen.


- Vaikean kauden jälkeen tarvitaan luonnollisesti freesejä ajatuksia ja uskon vakaasti, että Antti on oikea henkilö niitä tuomaan. Seurassa ja joukkueessa on potentiaalia enempään kuin tulokset kertovat ja uskon että saamme Antin sekä Eeron johdolla myös tuotua sen paremmin esiin, sanoo JyPK:n joukkueenjohtaja Ville Laitinen.


Edustusjoukkueen lisäksi Antti ottaa vastuun JyPK B –joukkueen valmennuksen vetämisestä.

771 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page