top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Akatemia vastaan Kuopion torstai-illassa


Pallokerhon matka jatkuu torstaina Kuopioon KuPS Akatemian vieraaksi. Viime kaudella voitot tasattiin molempien voittaessa kotiottelunsa. Joukkueet pelasivat eri jatkosarjoja, joten kohtaamiset jäivät kahteen. Akatemian riveistä löytyy myös vihreille kovin tuttuja kasvoja, päävalmentaja Iita Pienimäki sekä Veera Lamberg.


KuPS Akatemia lähtee torstaihin 6. sijalta. Viimeiseen viiteen otteluun se on hävinnyt vain kerran. Pisteet on mennyt jakoon kolme kertaa, Kotkasta KuPS poistui pisteittä, mutta naarasi kotivoiton Pallo-Iiroista 1-0. Maaleilla ei ole mässäilty kummassakaan päässä, viiden pelin jakson maaliero on 5-6.


JyPK väänsi tärkeän 1-0 kotivoiton Pallo-Iiroista lauantaina. Torstaihin se pääsee sarjan piikkipaikalta viiden viimeisen ottelun saldon ollessa puhdas – 5 voittoa. Pallokerhon puolustus on ollut tiivis, eikä vastustajat ole rokottaneet pelitilanteista kuin kerran. Maaleja joukkue on pystynyt tekemään useamman pelaajan voimalla. Tämän hetken kuntopuntari ennustaisi, että Väre Areenalla on varmasti odotettavissa tiukka ja työntäyteinen iltapuhde pisteisiin, joihin on hyvät mahdollisuudet.

61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page