top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kotiavauksessa savolaisvieraita


Liigakausi saatiin käyntiin lauantaina. JyPKin osalta tulos Vantaalla ei ollut toivottu. Se on kuitenkin historiaa. Keskiviikkona vihreät pääsevät kotinurmelle.

JyPK ei ollut lauantaina parhaimmillaan ja PK-35 Vantaa oli kuskin paikalla läpi ottelun. Vihreät eivät päässeet kiinni hyökkäyspeliinsä. Pelin avaamisessa tuli turhan monia harhasyöttöjä, vaikkakin toisella jaksolla JyPK pääsi paremmin peliin kiinni. Teema keskiviikolle siis löytyy omasta pallollisesta pelaamisesta. Kauden avaus on nyt kuitenkin takana. Katseet kääntyvät eteenpäin. Keskiviikkona vihreät haluavat haastaa KuPS:n Harjun hyväkuntoisella nurmella. Pelatessaan omalla tasollaan JyPK:lta ei ole helppo pisteitä Harjulla viedä.

Viime vuoden kohtaamiset menivät KuPS:lle 2-1. JyPK voitti viime heinäkuussa nimenomaan Harjulla.

KuPS:n kokoonpanoa katsoessa on selvää, että myöskään turhaa tilaa savolaispelaajille ei parane antaa. Tila on saatava pois, sillä jyväskyläläisille tuttujen Gentjana Rochin ja Lavi Begollin johdolla, keltamustista löytyy yksilötaitoa ratkaista otteluita. Tämän sai kokea myös TPS lauantaina Kuopiossa, savolaisten lanatessa taululle 6-0 lukemat. Kuopiolaisten ykköstykistö oli iskussa. Kolmikko Rochi, Kröger ja Begolli murjoivat KuPS:n kuudesta maalista viisi.

Keskiviikkona on siis monta syytä tulla Harjulle. JyPK:n kauden ensimmäinen kotiottelu niistä suurimpana, mutta Rochi-Begolli duon palaaminen samaan paitaan sekä mahtava kesäsää antavat lisäpontta istahtaa hetkeksi futiksen pariin.

Suomessa on valmiuslain purkamisesta huolimatta vielä poikkeusolot ja Harjullekin voidaan ottaa yleisöä maksimissaan 500 henkilöä. Kannattaa siis lukea tarkemmat ohjeet Harjulle saapumiseen tästä.

- KuPS on kova vastustaja ja sillä on paljon hyviä yksilöitä. Joukkueena meidän pitää parantaa Vantaan pettymyksen jälkeen. Iso peli ja hieno päästä pelaamaan kotona yhtä sarjan ennakkosuosikkia vastaan, pohtii päävalmentaja Tuomas Jaakkola.


87 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page