top of page
 • Writer's pictureJyPK Liiga

Ohjeistus Harjulle Ilves -otteluun

Subway Kansallisen Liigan Jyväskylän Pallokerhon kotiottelu pelataan Harjulla la 17.10.2020 klo 14.00. JyPK:n vieraaksi saapuu Ilves.


Koronatilanne on huonontunut Jyväskylässä. JyPK noudattaa rajoituksia, jotka ovat olleet käytössä läpi kesän. Katsomossa edellytämme liigan ohjeistuksen mukaan kasvomaskia. Maskeja on myynnissä sisääntuloporteilla.


Toivomme, että yleisö kiinnittää erityistä huomiota turvaväleihin. Harjulla niitä on mahdollista noudattaa erittäin hyvin. Aiempien otteluiden ohjeistukset ovat voimassa ja varovaisuutta sekä ohjeita tulee noudattaa edelleen.


Turvallisuusohjeiden toimenpiteitä ovat hyvä käsihygienia, turvavälit, sairastaminen kotona sekä koronatestiin hakeutuminen pienissäkin oireissa. Nyt annettu maskien käyttösuositus täydentää turvallisuusohjeistusta. Jos tunnet olosi vähääkin sairaaksi, on syytä jäädä kotiin.


Jyväskylä on antanut lokakuun loppuun saakka kaikille yli 15-vuotiaille asukkailleen laajan maskisuosituksen. Julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee myös ulkoilmassa olevia turnauksia ja tapahtumia, joissa on mukana on mukana laajoja yleisöjoukkoja ja turvavälejä ei voida muuten säilyttää.


Sisäänkäynti tapahtuu Harjun Stadionin porteilta LOHKOON 1 ja LOHKOON 2 (kartta | klikkaa kuvaa ja avaa/tallenna PDF).

Pääsylippuja myydään molemmilla porteilla. Portit 1 sekä 2 johtavat omiin katsomolohkoihinsa 1 ja 2, joilla on oma kioski sekä unisex WC-tila. Ottelutapahtuma vietetään kokonaisuudessaan omassa katsomolohkossa.

Sama ohjeistus koskee vapaalippuja, asiakaslippuja, pressikortteja, tuomarikortteja ja seuran toimihenkilöitä.

MUUTAMA POIMINTA

 1. Lipunmyynti aukeaa 45 min ennen ottelua.

 2. Katsomo on jaettu kahteen lohkoon 1 ja 2. Molempiin lohkoihin on mahdollista ottaa 450 katsojaa.

 3. Omia juomapulloja ei Harjulle saa tuoda mukana.

 4. Lipunmyynnissä ja kioskissa käy maksuvälineenä käteinen tasarahana, mutta suosittelemme edelleen korttien käyttöä. Yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lähimaksu ovat käytössä.

 5. Suosittelemme edelleen ennakkolipun ostamista LIVETO.IO

TURVALLISUUSOHJEITA

 • Älä tule paikalle, jos tunnet itsesi kipeäksi.

 • Yleisöä pyydetään muistamaan yleiset turvallisuus ja hygieniaohjeet.

 • Huolehdi käsihygieniasta, Harjulla on tarjolla runsaasti käsihuuhdetta.

 • Muista jonottaessa 1-2 m turvavälit.

 • Yski ja aivasta hihaasi.

 • Noudata henkilökunnan ohjeita.

Rajoitusten muututtua voimme ottaa Harjulle sisään 900 katsojaa kahteen katsomolohkoon (450/lohko).

1. Kausikortit

Kausikorttilaiset pääsevät sisään molemmilta porteilta, noudattaen samaa lohkojakoa kuin muukin yleisö. Jonottaessa noudatetaan ohjeistettua 2 m turvaväliä.

2. Asiakasliput, pressikortti, tuomarikortti ja seuran toimihenkilöt

Asiakaslippulaisten on tultava paikalle viimeistään 30 min ennen ottelua.

Tuomarikortilla sekä seuran toimihenkilöillä on tästä lähtien suoraan vapaa sisäänpääsy otteluun. Urheilutoimittajien liiton pressikortit on myös tästä eteenpäin voimassa. Medianedustajan saapuminen paikalle täytyy olla ilmoitettu seuran toimistolle (petri.oksanen@jypk.inet.fi) päivää ennen kotiottelua.

3. JyPK Juniorit

Junioreiden tulee olla paikalla 30 min ennen ottelua. Juniorit noudattavat katsomoiden lohkojakoa.

4. Maksutavat Stadionilla

Olemme ottaneet käyttöön käteisen ja toivomme, että ostokset maksetaan tasarahana. Suosittelemme kuitenkin edelleen hygieniasyistä korttien käyttöä. Käyvät maksuvälineet ovat yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä SmartumPay -mobiilimaksu. Käytössä on myös lähimaksu.

5. JyPK Ennakkoliput - Liveto

Suosittelemme jonojen välttämiseksi edelleen verkkolippua. Lipun hinta verkossa palvelumaksuineen on sama kuin portilla. JyPK:n lippujen verkkokauppa löytyy osoitteesta www.liveto.io. Liveto -verkkokauppa: Peruslippu 12 € (sis. palvelumaksu) ja lapset sekä nuoret (8-18-v) 10 € (sis. palvelumaksu)

6. Ovilipunmyynti Stadionilla

Ottelukohtaisten lippujen lipunmyynti sekä sisäänkäynti porteista 1 ja 2 tapahtuu omiin lohkoihinsa. Lipunmyynnissä käy maksuvälineenä käteinen - mieluiten tasarahana, mutta suosittelemme korttien käyttöä. Jonottaessa noudatetaan ohjeistettua 2 m turvaväliä.

Ovimyynti: Peruslippu 12 € ja lapset sekä nuoret (8-18-v) 10 €. Ovimyynnissä on myös myytävänä JyPK liigajoukkueen kausikortteja 49€ hintaan.

7. Yritysliput

Yrityslippuja hankkineille yhteistyökumppaneille tiedotamme käytännöistä erikseen henkilökohtaisesti.

8. Vapaaliput

Kaikki vapaaliput täytyy olla sovittu seuran toimiston kanssa viimeistään päivää ennen kotiottelua.

9. Kioski

Ottelussa on kaksi kioskipistettä, molemmille lohkoille omansa. Kioskeissa käy maksuvälineenä käteinen - mielellään tasarahana, mutta suosittelemme korttien käyttöä hygieniasyistä.


650 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page