top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kansallisen Liigan otteluohjelma julkaistu


Lauantaina 13. kesäkuuta käynnistyvän Kansallisen Liigan otteluohjelma on julkaistu. Samalla julkaistiin Liigan uudet internetsivut. Uusien internetsivujen tavoitteena on entisestään vahvistaa Kansallisen Liigan tunnettuutta, helpottaa sen seurattavuutta sekä tuoda esiin tarinoita arvopohjaisen huippu-urheilun takaa.

Kansallisen Liigan sarjajärjestelmää muutettiin alkavalle kaudelle koronavirusepidemian johdosta. Ylä- ja alaloppusarjoista luovuttiin ja sarja pelataan poikkeuksellisesti kaksinkertaisena sarjana yhteensä 18 ottelukierroksen verran. Kauden ajalle on jätetty väljyyttä mahdollisten koronavirusepidemian aiheuttamien ottelusiirtojen takia. Kauden aikana Kansallisessa Liigassa on myös poikkeuksellisesti käytössä viisi vaihtoa kolmen vaihtotapahtuman aikana. Suunnitelman mukaan kausi päättyy 7.-8. marraskuuta. Ohjelmaan saattaa lähipäivinä vielä tulla tarkennuksia Veikkausliigan otteluohjelman vahvistuessa.

Kausi käyntiin viidellä paikkakunnalla

Kansallinen Liiga avaa kotimaisen pääsarjakauden lauantaina 13. kesäkuuta. Avauskierroksen ottelut pelataan Helsingissä, Vantaalla, Kuopiossa, Maarianhaminassa ja Espoossa. Ottelut on seurattavissa Ruutu+ -alustalta sekä paikanpäältä erityisjärjestelyin.

- Otteluiden turvallisuudesta ja terveellisyydestä huolehditaan erityisjärjestelyin. Olemme iloisia, että pääsemme tuomaan pitkän kevään jälkeen ihmisten arkeen iloa ja tunnetta urheilutapahtumien muodossa, kommentoi Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja.

Uudet nettisivut vahvistamaan Kansallisen seurattavuutta

Kansallinen Liiga julkaisi myös uudet internetsivut, joiden tavoitteena on vahvistaa liigan tunnettuutta ja seurattavuutta sekä tarjota tarinoita ja esikuvia liigan takaa.

- Uudet sivut ovat tärkeä osa rakentaessamme Kansallista Liigaa yhä tunnetummaksi. Olen iloinen, että uusilla sivuilla pelaajat pääsevät entistä enemmän esiin ja voimme tarjota yleisölle mm. ottelukoosteita katsottavaksi Ruutu-yhteistyömme kautta, Pihlaja sanoo.

Otteluohjelma löytyy tästä sekä Kansallisen Liigan sivuilla: www.kansallinenliiga.fi.

Kaikki ottelut katsottavissa Ruutu+ -palvelun kautta.


80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page