top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK:n koronatiedote ja valmennuksen tervehdys 19.3.2020


JyPK:n harjoitus, -peli – ja turnaustoiminnan keskeytys jatkuu vähintään 13.4.2020 asti.

Syynä on luonnollisesti edelleen koronavirusepidemian aiheuttama poikkeustila, Palloliiton linjaukset asiassa ja tällä viikolla valtion määräämät uudet tiukemmat kiellot kokoontumisista ym. Kaikki Jyväskylän kaupungin liikuntapaikat on myös kiinni ja poissa käytöstä vähintään 13.4.2020 asti ja osa 30.4.2020 asti. Linkki kaupungin tiedotteeseen: https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/korona

Seuran päävalmentaja Tuomas Jaakkolan tervehdys: ”Koko yhteiskuntaan vaikuttava poikkeustilanne antaa mahdollisuuden liikkua ja harrastaa ihan uudella tavalla. Tilanne vaikuttaa joukkuetoimintaa rajoittavasti, mutta vapauttaa samalla useita tunteja viikossa aikaa ulkoiluun ja muuhun liikuntaan, mitä illasta toiseen jatkuvat futistreenit rajoittavat. Nyt on paras aika tämä mahdollisuus hyödyntää ja nauttia Suomen kesään heräävästä luonnosta monipuolisen liikunnan merkeissä. Yksilölliseen fyysiseen harjoitteluun on enemmän aikaa kuin koskaan ja tästä voi oman edun tuleviin peleihin hankkia ja samalla myös pallon kanssa voi juuri niitä omalle pelaamiselle tärkeitä juttuja treenata. Ulkopuolisen tekijän futista rajoittavaa tekijää ei siis kannata nähdä esteenä, vaan kääntää tämä mahdollisuudeksi kehittyä urheilijana ja futarina”

”Valmentajat auttavat ja antavat vinkkejä treenaamiseen kaikille halukkaille ja vaikka joukkue ei pääse kokoontumaan, jatkakaa juttelua ryhmissä ja eri somekanavilla, ollaan yhdessä aktiivisia ja varmistetaan, että vihreät pelaajat ovat hyvin harjoitelleita ja intoa täynnä, kun pelit vihelletään taas käyntiin!”

Nuorisopäällikkö Iita Pienimäen tervehdys: ”Kollegoitani kompaten, nyt on ehdottomasti hyvää aikaa kaikenlaiselle liikunnalle ja tietenkin omatoimiselle harjoittelulle. Valmentajat varmasti auttavat sinua keksimään tapoja harjoittelemaan ja haasta itsekin omaa luovuuttasi ja keksi uusia tapoja harjoitella.”

”Vaikka tämä tilanne ei ollut toivottu, ajatellaan kuitenkin mahdollisimman positiivisesti ja otetaan tästä omatoimijaksosta kaikki irti. Jos sinulla on jotain taitoja, joista olet aikaisemmin joukkueharjoituksissa miettinyt, että osaisinpa minäkin tehdä noin, nyt on aikasi harjoitella juuri niitä! Tee uudet pomputteluenkat, opettele kaksi uutta harhautusta, harjoittele laukomaan molemmilla jaloilla jne. Mieti mitä itse haluat kehittää, harjoittele niitä asioita ja näytä treenitauon loputtua joukkuekavereille ja valmentajille, mitä kaikkea oletkaan oppinut! Tsemppiä kaikille - voimalla vihreän sydämen!”

Talenttivalmentaja Elina Utriaisen tervehdys: ”Seuran päävalmentaja Tuomasta kompaten: harjoittelun tulee säilyä laadukkaana ja tavoitteellisena, vaikka nyt sekä valmentajien että pelaajien luovuutta testataankin ihan uudella tavalla.”

”Pelaajat ottavat nyt enemmän vastuuta kokonaisvaltaisesti omasta harjoittelustaan sekä koulunkäynnistä, joka tuo myös mahtavia mahdollisuuksia kasvaa entistä kokonaisvaltaisemmaksi urheilijaksi. Pyrimme JyPK:ssa olemaan mukana tässä kasvussa kaikin mahdollisin keinoin, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. JyPK kehittyy, yhdessä ja laadukkaasti joka päivä.”

JyPK:n hallitus jatkaa tilanteen aktiivista seuraamista ja ohjeistuksia päivitetään aina tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa www.jypk.fi ja www.jypkliiga.fi sivuille ja tiedotetaan sähköpostitse joukkueiden taustoille. Seuraa myös kaikkia sometilejämme aktiivisesti.

Toiminnanjohtaja Petri Oksasen tervehdys ja tiedotteen tiivistys:

a) Harjoittelua ja joukkueiden toimintaa jatketaan poikkeusoloista huolimatta, nyt väliaikaisesti uudella tavalla b) Nyt, jos koskaan tarvitaan kaikkien toimihenkilöiden, pelaajien ja perheiden panosta, jotta harrastus- ja seuratoiminnan jatkuvuus JyPK:ssa saadaan varmistettua tässä kaikille hankalassa ja odottamattomassa tilanteessa c) Noudatamme toiminnassamme viranomaisten suosituksia, ettei kenenkään terveydelle aiheutuisi tarpeetonta uhkaa d) Tilanteen etenemisestä tiedotetaan toimihenkilöitä, pelaajia ja heidän huoltajiaan säännöllisesti

Palloliiton ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta seuroille: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteesta-seuroille

Vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/vinkkeja-omatoimiseen-harjoitteluun-me-haluamme-ja-meidan-taytyy-liikkua-joka

Lisätietoja ja Futisterveisin,

Petri Oksanen Toiminnanjohtaja / Executive manager Jyväskylän Pallokerho JyPK JyPK Liigajoukkue

p. 050 3314 615 petri.oksanen@jypk.inet.fi http://www.jypk.fi http://www.jypkliiga.fi


51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page