top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ilves astelee vieraaksi cup -avaukseen


Futiskausi on aluillaan, vaikka - ainakaan säiden puolesta, ei talvesta ole tietoakaan. JyPK aloittaa taipaleensa Suomen Cupin B-lohkossa, jossa pelaavat myös PK-35 Vantaa ja Ilves. Cupin ensimmäiseen otteluun Vehkahalliin saapuu vieraaksi Tampereen Ilves. Lauantain ottelu on ensimmäinen kilpailullinen tapahtuma tälle kaudelle, joten mielenkiinto löytyy jo siinä näkökulmasta.

JyPK hävisi ensimmäisen harjoitusottelunsa KuPS:lle 0-1. Tappiosta huolimatta pelissä oli myös paljon positiivista. Kehitys lienee jokaisen joukkueen tavoite läpi kymmenen kuukauden jakson. Lauantaina joukkue on taas viikon verran valmiimpi.

- Hyvään paikkaan KuPS pelin jälkeen saadaan kilpailullinen panos. Saatiin KuPS ottelussa toteutettua niitä asioita, joita ollaan treenattu, josta päästään jatkamaan Ilvestä vastaan. Positiivisin mielin ja odotuksin. Tulee hyvä futismatsi. Ilves on nuori, taitava ja intohimoinen joukkue nuoria pelaajia, jotka ovat kuitenkin iästään huolimatta kokeneita, junnumaajoukkueessa meritoituneita ja lajitaitavia hyviä yksilöitä. On myös ulkopuolelta vahvistunut joukkue, joten varmasti laadukas ryhmä tulossa vastaan, toteaa päävalmentaja Tuomas Jaakkola.


84 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page