top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK hakee valmentajia


JyPK liigajoukkue ja Naisten 2. joukkue hakee vahvistusta valmennustiimeihinsä

JyPK liigajoukkue (Naisten liiga) ja Naisten 2. joukkue (Naisten kakkonen) hakee vahvistusta valmennustiimeihinsä. Avoinna on liigajoukkueen valmentajan rooli päävalmentajan tukena sekä Naisten 2. joukkueen vastuuvalmentajan / valmentajan tehtävä.

Tehtävissä suoriutumiseksi vaaditaan hyvät vuorovaikutustaidot, kiinnostus itsensä kehittämisestä valmentajana, vahva lajiosaaminen sekä kokemus valmentamisesta kilpatasolla ja koulutusvaatimuksena mielellään UEFA B.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä pikaisesti tai viimeistään ke 18.12.2019 mennessä seuran päävalmentaja Tuomas Jaakkolaan, p. 040 541 7506 tai s-postilla tujaakkola@gmail.com (liitä viestiin ansioluettelo).

www.jypk.fi www.jypkliiga.fi


103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page