top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK:lle uusi päävalmentaja


Tuomas Jaakkola on Jyväskylän Pallokerhon (JyPK) uusi päävalmentaja.

Seuran päävalmentajana aloittaa 9.12.2019 Tuomas Jaakkola. Jaakkolan tehtäviin kuuluvat toimiminen Naisten liigajoukkueen päävalmentajana sekä B-C ikäluokkien valmennuspäällikkönä. Jaakkola on toiminut JyPK:ssa 14-18v ikäluokkien talenttivalmentajana vuoden 2018 alusta ja kauden 2019 liigajoukkueen 2.valmentajana sekä toiminut myös Palloliiton itäisen alueen aluevalmentajana. Ennen Jyväskylän Pallokerhoon tuloaan Tuomas on toiminut Oulussa sekä tyttö- ja poikapuolella että naisten ja miesten edustusjoukkueissa yli kymmenen vuoden ajan.

- Kun JyPK pyysi minua seuran päävalmentajaksi, niin oma päätös oli nopeasti tehty, kun koko seuran organisaatio, valmentajat ja pelaajat liigajoukkueesta B-C tyttöihin ovat tuttuja sekä pelillisesti on hyvä pohja jatkaa niin liigajoukkueen kuin B-C joukkueiden kehittämistä, sanoo Tuomas Jaakkola.

- Mitään suurta muutosta ei siis ole luvassa pelitapaan, tärkeintä on saada pidettyä joukkueet kasassa mahdollisimman hyvin ja jatkaa tällä kaudella treenattuja asioita ja pelin kehittämistä siltä tasolta mikä kuluneella kaudella joukkueissa saavutettiin, linjaa Jaakkola.

Nykyinen seuran päävalmentaja Mikko Manninen lopettaa tehtävässään marraskuussa. Mannisen johdolla JyPK:n liigajoukkue tuli Naisten Liigassa kuudenneksi kaudella 2019.

JyPK kiittää Mikko Mannista kaudesta 2019 ja toivottaa menestystä uusiin tulevaisuuden haasteisiin sekä toivottaa Tuomas Jaakkolan tervetulleeksi uuteen tehtävään seurassa.

Lisätietoja: JyPK toiminnanjohtaja Petri Oksanen, 050 3314 615, petri.oksanen@jypk.inet.fi


602 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page