top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kotikausi päättyy lauantaina


JyPKin kotiottelut kauden 2019 osalta päättyvät lauantaina. Viimeiseen kotiotteluun vieraaksi saapuu Tikkurilan Palloseura.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Toukokuussa Harjulla JyPK oli parempi 2-0. Elokuussa Vantaalla lukemat olivat suurinumeroisesti tasan 4-4.

JyPK haki hilpeän 0-1 voiton Wiklöfiltä Maarianhaminasta. Joukkue pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan pallollisesti. Joskin Åland sai paikkansa valtaosin JyPKin pallonmenetyksistä, mutta kokonaiskuvassa peli oli hvyä. Åland jouuti avaamaan pitkillä palloilla, jotka JyPK puolustus hoiti hyvin. Jos joukkue jatkaa Ahvenanmaalla nähdyllä peli-ilmeellä, on TiPS:lla ahdas paikka vierailla Harjulla.

Yläloppusarjaa on takana kolme ottelua JyPK on hävinnyt niistä kaksi ja voittanut yhden. Viimeisten otteluiden panos on käytännössä viidennessä sijassa. Vihreiden tilastokärki on ollut läpi kauden Henna Honkanen (12).

TiPS:n vahva kausi on hieman ollut hiipumaan päin. Se yskähteli jo runkosarjan lopussa. Loppusarja on tuottanut yhden pisteen ja kauden aikana kerätty marginaali kolmanteen sijaan on huvennut. Kahdelle viimeiselle kierrokselle vantaalaiset lähtevät tasapisteistä Ålandin kanssa. TiPS:n tehoduo on ollut Jenna Topra (9) sekä plisen maaleja edellisessä joukkueiden kohtaamisessa laukonut Nora Lehto (9).

- Pelattiin Ahvenanmaalla kokonaisuutena hyvä peli. Nyt kotona kenttä alkaa olemaan hiukan heikossa kunnossa, mutta halutaan silti pelata rohkeasti pallon kanssa ja ilman. TiPSistä oli moni pelaaja U19 maajoukkueessa, jossa pelasivat hienoa futista isolla tekonurmella. Meidän tehtävä on viedä tila ja aika pois, jolloin pystytään riistämään palloja korkealla. TiPSillä on tosi paljon pelissä ja varmaan paineita voittamisesta, kun taas me pystytään lähtemään paineettomasti pelaamaan omaa peliä. Uskon, että rohkeus ja tilannekovuus kääntää pelin meille, kommentoi päävalmentaja Mikko Manninen.


78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page