top of page

Suomen Cup alkoi suurimaalisesti


JyPKin matka Suomen Cupissa alkoi suurinumeroisesti Loviisasssa. Ottelu päättyi lopulta numeroihin 0-12.

Tasoero kävi selväksi heti ottelun alussa. Loviisa selkeästi jännitti ottelua ja tilanne ennen vartin täyttymistä oli 0-4 Joelle Gosselinin, Emmi Mannisen ja Kia Voutilaisen (2) maaleilla. Puolen tunnin pelin jälkeen Loviisa sai alkujännityksen karistettua ja viimeiset parikymmentä minuuttia mentiin huomattavasti tasaisemmin. Loviisakin kävi kolauttamassa JyPKin poikkipuuta. Tosin Gosselin ja Manninen iskivät vielä taukolukemiksi 0-6.

Toinen jakso olikin sitten täysin JyPKin. Vaihdosta kentälle tullut Anna Vanhala nakutti 45 minuuttiin hattutempun. Ja kun Gosselin teki saman, päätyen viiteen tehtyyn maaliin oli cup-avaus paketissa varsin mallikkaasti.

- Tämä oli hyvä paikka antaa pitkistä loukkaantumisista kärsineille pelaajille ensimmäinen ottelu tauon jälkeen, mietti ottelun jälkeen päävalmentaja Mikko Manninen.

Naisten Liiga jatkuu ensi lauantaina. JyPK matkustaa Telia 5G Areenalle HJK:n vieraaksi.


154 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page