top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Joëlle Gosselin JyPK:n riveihin


Jyväskylän Pallokerhon naisten liigajoukkue on kinnittänyt riveihinsä Joëlle Gosselinin. 25-vuotias hyökkääjä siirtyy JyPK:oon Calgary Foothillsista. Molemmilla jaloilla hyvin laukova 180-senttinen kanadalainen tuo leveyttä JyPK:n hyökkäykseen ja erikoistilanteisiin. Gosselinin odotetaan olevan JyPK:n mukana jo Oulussa ONS:a vastaan ensi lauantaina.

- Olemme viime viikot kartoittaneet Suomesta ja maailmalta JyPK:lle kaikkein sopivinta vahvistusta, koska joukkueessa on ollut useita loukkaantumisia ja tätä kautta pelikunnossa olevat pelaajat ovat joutuneet todella kovan rasituksen alle otteluruuhkassa, joka jatkuu elokuun loppuun. Olemme tyytyväisiä Joëllen hankintaan ja odotamme innolla, että hän pääsee harjoittelemaan ja sitä kautta joukkueeseen sisään, sanoo toiminnanjohtaja Petri Oksanen.

- Nora Holmbergin loukkaantumisen jälkeen meidän hyökkäyspää on ollut aika ohut ja nyt onneksi saadaan lisää vahvistusta sinne. Joëlle on vähän erilainen vaihtoehto, kuin Kia ja Anna. Odotukset on tietenkin, että saadaan lisää maalintekovoimaa kentälle ja myös selkeä target tyyppi kenen kautta purkaa korkeita prässejä, jos tarve vaatii pitempää syöttämistä. Joëlle näyttää kohtuu hyvin liikkuvalta ja myös vahvalta suojaamaan, joten uskon hänen sopivan erittäin hyvin meidän tapaan pelata, kertoo päävalmentaja Mikko Manninen.


153 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page