top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Toinen ilta Ilveksen kanssa


JyPK palaa tiistaina Harjulle. Back to back otteluiden toisessa osassa vieraaksi saapuu Tampereen Ilves. Joukkueet kohtasivat perjantaina ja Ilves vei voiton 3-2.

JyPK lähtee tiistaihin kahden ottelun tappioputkesta. Perjantaina vihreät eivät olleet oma itsensä Tammelassa Ilveksen vieraana. Se oli hidas ja kauden huonoimman pelin seurauksena oli tappio. Perjantaista on yksi suunta - ylöspäin. JyPK pystyy pallollisesti paljon parempaan. Pallonmenetyksiä ja harhasyöttöjä oli yksinkertaisesti liikaa. Niiden seurauksena joukkue joutui tekemään tuplasti töitä riistääkseen palloja takaisin itselleen.

Ilves puolestaan katkaisi oman voitottomien otteluiden putkensa. Mitään yllättävää sen pelissä ei ollut. Ilves vain toteutti omaa pelisuunnitelmaansa paremmin. Perjantaina ottelun viimeisteli sille JyPKin musta kaksiminuuttinen toisen puoliskon alussa, jolloin Ilves karkasi kahden maalin johtoon.

Silti, vaikka perjantaina JyPK oli kaukana parhaastaan, oli sillä numeraalisesti tarpeeksi lähellä ollut mahdollisuus saada jotain Tampereelta kotiin tuotavaksi. Sitä vasten peilaten tiistaina Harjulla pitäisi latauksen olla kunnossa ja kotiyleisön nähdä kentällä vihreä pyörremysky, sillä vain kolme pistettä kelpaa. Joukkue tarvitsee myös kotiyleisöltä myötätuulta jättääkseen pisteet Harjulle.

Ilves ja JyPK kamppailevat samoista sijoista ja halu ylempään loppusarjaan on kova. Kun Liiga kääntyy toiselle kierrokselle otteluiden panokset nousevat tasaisessa sarjassa. JyPK pystyy varmasti haastamaan Ilveksen. Taisteluilmeen täytyy kuitenkin palata kevään tasolle.

- Perjantaina vieraissa meidän pallollinen peli varsinkin riistojen jälkeen oli aika karmeata ja sen takia jouduttiin puolustamaan ihan liikaa. Nyt meidän pitää olla parempia perusasioissa, että pystytään ottamaan kotona pallonhallinta ja sitä kautta pakottamaan Ilves puolustamaan. Ilves pelaa ihan hyvää syöttöpeliä, jos me annamme aikaa siihen. Puolustussuuntaan meidän pitääkin päästä paljon lähemmäksi voittamaan omia kaksinkamppailuita. Voittamisen halu pitää näkyä jokaisesta kentällä olevasta pelaajasta ja toivottavasti yleisö löytää Harjulle auttamaan joukkuetta palaamaan voittojen tielle, sanoo päävalmentaja Mikko Manninen.


68 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page