top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kitkerä tasapeli


JyPK jäi kirvelevästi tasapeliin Harjulla TPS:aa vastaan. Viimehetken tasoitus maistui karvaalle.

Ottelussa ei maalipaikoilla juhlittu. Molemmat puolustivat suhteellisen tiiviisti eikä laukaisusektoreille ollut tungosta.

JyPK pelasi hyvin ensimmäiselle puoliajalla. Se hallitsi palloa ja sai luotua pari tilannetta. Parin kymmenen minuutin kohdalla Heini Laaksonen nousi vaarallisesti laidalta, mutta TPS:n maalivahti Siiri Välimaa torjui. 36. minuutilla hallinta tuotti tulosta. Leena Mankki tarjoili pallon Sanna Reinille kuudentoista rajalle. Rein lakasi komeasti vastapallon takanurkkaan 1-0. Osuma oli Reinin uran ensimmäinen liigamaali.

Näissä numeroissa siirryttiin tauolle.

Toisella jaksolla TPS muutti hieman ryhmitystään ja sai pallonhallinnan. Se paineisti korkeammalta ja JyPK ei enää päässyt paineen alta pois. Samalla vihreiden oma pallollinen peli katosi ja hyökkäykset jäivät lyhyiksi. Maalipaikkoja toinen puoliaika ei tarjonnut montaa. Toisen jakson alussa TPS laukaus putosi JyPK maalin yläriman päälle, mutta muutoin JyPK -vahti Pauliina Tähtisellä ja Siiri Välimaalla ei töitä hirvittävästi ollut. JyPK sai vielä maalinedustaruuhkasta paikan ottelun lopulla, mutta Välimaa torjui.

JyPK näytti jo menevän kolmeen pisteeseen, mutta ottelun viimeinen kulmapotku muutti suunnitelmat. Etutolpalle tullut kulma muutti suuntaa epäonnekkaasti Henna Honkasen jalasta painuen verkon perukoille. Loppulukemiksi kirjattiin 1-1.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä. Saatiin maalipaikat ja tehtiin maali. Toisella jaksolla TPS muuti vähän muotoa ja nosti prässiä. Ei löydetty enää tiloja. Sitten kun päästiin ohittamaan sitä prässiä niin hätäiltiin hyökkäysalueella. Menetettiin kokonaan pallonhallinta. Sitten tuo loppu. Annettiin TPS:n juosta pallo meidän päähän, saada kulma ja sitten se pomppii sisään. Ei voi sanoa, että huonoa tuuria, pelattiin ehkä vähän naiivisti se loppu.

Sarja jatkuu IK Myrania vastaan ensi lauantaina.


146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page