top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Pisteetön matka kotiin


Honka oli kotonaan vahva ja pisteet jäivät lauantaina Espooseen. JyPK aloitti hyvin ottelun ensimmäiset minuutit. Sillä oli myös mahdollisuus siirtyä johtoon. Henna Honkanen kolisutteli espoolaismaalin ristikkoa, mutta maalia pallo kuitenkin karttoi ja johtomaali jäi syntymättä. Tuon jälkeen ohjat otti käsiinsä Honka. Se painoi vihreät syvälle omalle puolustusalueelle ja samalla sai JyPKin pallollisen pelin tukkoon. Avausmaali syntyi rankkarista. Marika Ritvanen rikkoi rangaistusalueella ja pilkun kävi laittamassa maaliin Inka Kaivola. Ottelua oli tuolloin pelattu 31 minuuttia. Vahvan puoliaikansa päätteeksi viime hetkillä Riikka Hannula sai maalinedustalle pudotetun keskityspallon ennen JyPKin maalivahti Pauliina Tähtistä ja rouhi maalin edestä espoolaiset 2-0 johtoon. JyPK pelasi toisen jakson paremmin ja sai prässättyä Honkaa ylempää. Se sai myös pallonriistoja, mutta maalitilanteisiin ne eivät johtaneet. Vaarallisimman tilanteensa vihreät saivat kulmapotkusta. Marika Ritvasen kulma leijaili Honkasen päähän, mutta sisätolppaa lähemmäksi pallo ei suostunut menemään ja tärkeä kavennusmaali jäi saamatta. - Vähän paremmalla onnella olisi ehkä voinut mukaan tarttua jotain, mutta Honka oli varmaan tuon verran parempi. Toinen jakso oli ihan ok, mutta ensimmäisellä jaksolla oltiin selkeästi perässä. Hyvien ja huonojen hetkien ero on turhan suuri. Huonot hetket kääntyvät monesti huonoiksi jaksoiksi, jossa tulee liikaa pallonmenetyksiä, pohtii valmentaja Mikko Manninen


59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page