top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Taistelu jatkuu Tapiolassa


JyPKin taistelu kohti yläloppusarjaviivaa jatkuu Espoossa lauantaina. Vihreät kohtaavat Tapiolassa sarjakakkosen FC Hongan.

JyPK palasi voittojen tielle viime lauantaina TiPSiä vastaan. Nollat omissa, erinomainen taistelu ja kaksi Henna Honkasen maalia jättivät kolme pistettä Harjulle. Vihreiden neljän viimeisen peli saldo on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Täydellinen ei JyPKin lauantai ollut ja se pystyy vielä parantamaan reilusti omaa pelaamista. Nuori joukkue on ottanut askeleita eteenpäin alkukauden aikana. Espoossa on otettava taas seuraava askel. Honka jatkaa hyvien pallollisten joukkueiden sarjaa, joita JyPK on kohdannut peräkkäin. Sen alkukausi on ollut pirteä. Espoolaiset ovat sarjassa toisena. HJK:n kyytiin ei ole ollut tosin silläkään asiaa. Viimeisestä neljästä pelistä se on kerännyt kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Viime lauantaina se kävi pelaamassa Turussa TPS:n kanssa tasan. Riikka Hannulan ja maajoukkuepuolustaja Elli Pikkujämsän tähdittämä ja Rosa Lappi-Seppälän valmentama ryhmä on jättänyt vahvan statementin halustaan olla mitalikanditaatti tällä kaudella. - Lauantaina lähdetään Espooseen haastamaan Honka. Meillä on alla hyvä TiPS voitto, mutta siitä pelistä jäi paljon parannettavaa pelillisesti. Lauantaina tarvitaan paljon ehjempi 90 minuuttinen, että pystytään kaatamaan Honka. Meidän pitää päästä taas vähintään Åland ja HJK matsien tasolle puolustuksellisesti. Silti edelleen ollaan eniten aikaa käytetty kehittämään omaa pallollista pelaamista. Käyrä on siinä ylöspäin, mutta vielä kaivataan lisää rohkeutta liikuttaa vastustajaa sivuttain ja samalla puolustaa pallon kanssa. Me lähdetään lauantaina hakemaan kolmea pistettä ja se vaatii meiltä kauden tähän asti parhaan pelin johon joukkue on myös valmis, pohtii päävalmentaja Mikko Manninen. 


50 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page