top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

HJK parempi Harjulla


JyPK taisteli lauantaina HJK:ta vastaan, mutta se ei riittänyt. HJK vei pisteet ansaitusti maalein 0-2.

JyPK oli pelissä mukana hyvin ensimmäiset 25 minuuttia. Sen jälkeen HJK:n vahvuus ja ne syyt miksi se on liigan kärjessä, alkoivat näkyä. Klubi painoi pelin JyPK alueelle, toisn maalipakat jäivät uupumaan.

Vihreillä oli paras maalipaikkansa 25 minuutin kohdalla. Heidi Toukolan keskitys boksin sisään sai klubipuolustuksen hetkeksi järkkyneeksi, mutta tilanne kuivui rikkeen seurauksena HJK:n vapaapotkuksi.

Klubi meni johtoon 39. minuutilla. Suunnitellun vapaapotkukuvion jälkitilanteesta. Varsinaisen laukauksen JyPK -vahti Pauliina Tähtinen torjui tolppaan, mutta paikalla oli ensimmäisenä Anna Auvinen joka puttasi pallon tyyjään verkkoon.

Tauolle mentiin HJK:n 0-1 johdossa.

Toista jaksoa HJK hallitsi selvemmin ja sen onnistui tukehduttaa kotijoukkueen hyökkäyspeli. Klubi piti pallonhallinnan itsellään ja kontrolloi peliä. JyPK puolusti hyvin, mutta HJK iski ratkaisun 65. minuutilla. Jutta Rantala survoi 0-2 boksin sisältä.

Toisen jakson lopulla JyPKistä pääsivät liigadybyyttinsä tekemään Sara Taavitsainen ja Niia Salminen.

HJK osoitti miksi se on tällä hetkellä muita edellä. Varmaotteisesta ja itseluottamusta henkivästä ryhmästä ei heikkoja kohtia juuri löydy.

- Kyllä me yritettiin noudattaa taktisesti niitä juttuja joita on käyty läpi. Mutta, onhan siinä ero kokemuksessa, meillä on kuitenkin nuori joukkue. 25 minuuttia meni ihan hyvin, mutta sitten pelattiin aika syvällä eikä päästy hyökkäyksiin ja menetettiin pallo aika nopeasti. HJK yritti prässätä meidät toiselle puolelle kenttää ja onnistuikin siinä ehkä liian hyvin. Meiltä ei löytynyt keinoja päästä toiselle puolelle eikä sitten ihan tarpeeksi uskallusta kun se paikka oli, paketoi ottelun päävalmentaja Mikko Manninen.


102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page