top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

ONS haki pisteet Viitaniemestä


JyPKin puristus ei ihan riittänyt kotiavauksessa ja ONS kävi hakemassa pisteet Viitaniemestä.

Vihreät loivat etenkin avausjaksolla monta maalipaikkaa, mutta Alma Forsténin ja Henna Honkasen tolppaa lähemmäksi ei JyPK päässyt. ONS pelasi suoraviivaisesti ja sai muutaman maalipaikan aiheuttaen kotijoukkueen puolustukselle hikisiä hetkiä auringon lisäksi. Marie Levasseur sai kertaalleen kuulan JyPK verkkoon, mutta vihreät pelastuivat linjatuomarin vilkutettua lippuaan.

Juuri ennen taukoa ONS kuitenkin onnistui. Aivan jakson viime sekunneilla tulleesta vaparikeskityksestä Heini Toivonen runnoi oululaiset 0-1 taukojohtoon.

JyPK tuli tauolta tehokkaana. Kahvijono ei ehtinyt vielä tyhjentyä, kun Kia Voutilainen tasoitti uransa ensimmäisellä liigamaalilla 48. minuutilla. Voutilainen survoi pallon verkkoon lähietäisyydeltä.

Oululaiset eivät nopeasta takaiskusta lannistuneet. ONS pari pitkää painostusjaksoa, jonka päätteeksi Marie Levasseur kävi siirtämässä JyPK -vahti Juuli Kainulaisen käsistä sirvahtaneen irtopallon verkkoon keskityksen jälkitilanteesta.

ONS taisteli ottelun loppuun ja sai palkintona pisteiden muodossa. JyPK loi muutaman hyvän paikan, mutta oululaiset kestivät.

- Meillä oli omat hyvät jaksot ja huonot jaksot. Loimme maalipaikkoja, joista olisi voinut tehdä muutaman maalin. Toisaalta ei paljoa tietysti pitäisi maaleja päästääkään, totesi päävalmentaja Mikko Manninen

JyPKillä on hieman loukkaantumishuolia ja keskikentän kokoonpano oli tälle kaudelle uusi.

- Kyllä meitä koetellaan ja aika kapealla ringillä mennään, mutta toisaalta keskikentällä viime kaudellakin yhdessä pelanneet Laaksonen ja Mankki pelasivat hyvin, päätti Manninen


132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page