top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kotiavausta kohti viimeinkin


JyPK pääsi avaamaan sarjakautensa viime lauantaina Kuopiossa. Tuliaisina oli kitkerä viime hetken tappio KuPS:lle 3-4.

Lauantaina vastaan saapuu ONS. Oululaiset ovat aloittaneet liigan neljällä tappiolla. Näistä kolme maalin erolla. Ja vaikka alkukausi on ollutkin pisteetön ovat oululaiset ovat pystyneet tekemään maaleja. Kanadalaiskärki Marie Levasseur on osunut noissa otteluissa neljästi ja on liigan maalipörssin kakkosena.

JyPK korkkasi kautensa siis viikko sitten, joten myös ensimmäisen ottelun jännitys on huuhdottu pois. Kuopiossa JyPK ei ollut oman pelinsä ytimessä. Lauantaina Viitaniemeen kävelee latautunut ryhmä. Kuopiossa vihreät viimeistelivät erikoistilanteista. Lauantaina myös pelin virtaus pitää kääntää kotijoukkueen puolelle. Viikko sitten JyPK maaleista vastasi kaksikko Honkanen (2) - Begolli.

Joukkueet kohtasivat talvella Suomen Cupissa Vehkahallissa. Sen ottelun JyPK vei selkeästi, mutta sillä otteluilla ei huhtikuussa ole muistoa kummempaa merkitystä. Viitaniemessä esiintyy varmasti paljon vahvempi ONS kuin talvella.

- Lauantaina avataan kotipelit ja fiilis on korkealla. Vaikka alkuviikko meni vielä KuPS tappiota kiristellessä, niin viikolla olemme saaneet muutaman hyvän treenin alle ja katsoneet ONS:n läpi. Enemmän olemme kuitenkin keskittyneet laittamaan meidän omaa juttu kuntoon ja hyvältä on näyttänyt treeneissä. Tosi luottavainen omaan jengiin, vaikka vähän loukkaantumisia onkin. Toivottavasti saadaan iso yleisö ja sitä kautta heti tuki joukkueen taakse myös katsomoon. Hieno keli ja hyvää futista eli kantsii tulla Viitaniemeen katsomaan alueen parasta futista, toteaa päävalmentaja Mikko Manninen


113 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page