top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Suomen Cup: Tarjolla paikka välierissä


Suomen Cup jatkuu JyPKin osalta lauantaina. Lomat on hiihdetty ja ulkonakin alkaa kurkkia pikkuhiljaa kevät. Liigakauden alkuun on reilu kuukausi, mutta ensin ratkotaan cupin välieräpaikka, jossa vastassa odottaa HJK.

Ottelutauko on venähtänyt vihreiden osalta kolmeen viikkoon. Toisaalta TPS on ollut kilpailullisessa ottelussa viimeksi 2.2. Lähtökohdat huomioon ottaen, on ottelun alku kenties normaaliakin suuremmassa roolissa.

- Haasteet matsiin asettaa varmaan se tosiasia, että ei olla hetkeen pelattu ja lomailtiin hiihtoloma. Pallollinen peli voi varsinkin alussa olla vähän hakusessa. Muuten ollaan menty koko ajan eteenpäin pelillisesti ja fyysisesti eli ihan hyvillä mielin lähdetään TPS:aa vastaan, toteaa päävalmentaja Mikko Manninen.

JyPK on aloittanut kautensa todella positiivisesti. Cupin lohkovaiheessa kaatuivat KuPS 5-0 ja ONS 5-1, joten tuloksellisesti lähtökohdat ovat mainiot. ONS -ottelu oli odotetusti kauden kovin. Sen JyPK selvitti hienosti. Mutta, pelitauosta huolimatta sekä panoksen kasvaessa on vihreiden otettava taas yksi askel eteenpäin selvitäkseen välierään.

TPS:n viimeisin cup -ottelu on helmikuun alusta. Tuolloin se hävisi kotonaan Åland Unitedille 0-3. Paikan puolivälierään se varmisti kuitenkin aiemmin voittamalla sen helsinkiläisen PK-35:n 0-1.

JyPKin tavoite on Suomen Cupissa perälaudassa asti. Mutta, myös kovat ottelut ovat Mannisen mukaan tärkeä pala ennen liigan alkua.

- Olisi tosi tärkeää voittaa ja mennä jatkoon koska ollaan pelattu ehkä jopa liian vähän tälle talvelle. Tavoitteet cupissa on kuitenkin selkeät ja ollaan aikataulussa niihin nähden.

Vehkahallin tunnelma edellisessä ottelussa ONS:a vastaan oli pirteä.

- ONS matsin kannustus katsomosta oli hienoa kuultavaa ja sitä tarvitaan lisää lauantaina, Manninen toivoo.

Ottelu alkaa Vehkahallissa la 9.3. klo 12.30. Liput 5€.


82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page