top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Vihdoinkin lauantai on pelipäivä


Tätä ennakkoa on saatu kirjoittaa uusiksi huolella. Otetaan siis jälleen uusi yritys.

Vehkahalli on saatu viimein käyttökuntoon ja kahdesti siirretty Suomen Cup -ottelu ONS:a vastaan pelataan lauantaina.

JyPK aloitti kaksi viikkoa sitten cup -taipaleensa komeasti 5-0 voitolla KuPS:sta. Viikkoa aiemmin harjoitusottelussa kaatui Ilves 6-0, joten joukkueen sukset ovat olleet voideltuna varsin liukkaalla pinnalla.

On kuitenkin muistettava, että kaikesta huolimatta mennään keskellä harjoituskautta eikä kenelläkään pelaaminen ole vielä valmista. Silti JyPK sekä lauantaina vastaan asettuva ONS ovat osoittaneet, että tekemisen suunta on oikea.

ONS aloitti cupin myös vakuuttavasti voittamalla KuPS:n 6-0 Oulussa. Kuten JyPKin ottelu KuPS:aa vastaan, repesi ONS:n ja KuPS:n ottelun loppulukemat suuriksi peliajan viime hetkillä. JyPKin teholeidi KuPSia vastaan oli Henna Honkanen plisella hittejä. ONS:lla samaan pystyi Aada Törrönen.

Viikonloppuun on siis odotettavissa kauden tähän mennessä selkeästi kovin kohtaaminen. Panoksena on lohkovoitto ja samalla kotietu puolivälierään, joka pelataan 23.2.

Molemmilla on vierähtänyt aikaa pitkä tovi edellisestä virallisesta ottelusta. Jyväskyläläiset futisjoukkueet kautta linjan ovat joutuneet suunnittelemaan korvaavia harjoitteita Vehkahallin oltua kiinni reilun viikon. Toisaalta ONS on odottanut lohkon toista ottelua jo kuukauden päivät, joten molempien valmistautumisessa on särönsä ja pelitauko on ollut pitkä.

- Se, että ei päästy treenaamaan hallissa reiluun viikkoon vaikuttaa toki huomattavasti valmistautumiseen eikä tämä ei ole ollut missään nimessä optimitilanne. Onneksi tällä viikolla tilanne korjautui ja päästiin hallitreeneihin. Joukkueessa on hyvä fiilis. Keskenhän tämän kauden työ vielä on ja viikosta viikkoon pitää tekemistä parantaa kohti liigakautta. ONS on varmasti tämän kauden kovin mittari. Heillä on joukkueen runko pysynyt suhteellisen hyvin kasassa, joten heillä on myös kokemuspohjaa yhdessä pelaamiseen jo viime kaudelta, toteaa valmentaja Mikko Manninen.

Ottelu alkaa Vehkahallissa la 16.2. klo 13.30. Liput 5€.


96 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page