top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Suomen Cup alkoi pirteästi


JyPK aloitti Suomen Cupin lohkovaiheen voittamalla KuPSin Vehkahallissa puhtaasti 5-0.

KuPS pelasi toisen ottelunsa lohkossa. Ensimmäisen se oli hävinnyt Oulussa 0-6. JyPK pelasi harjoitusottelun Ilvestä vastaan voittaen sen samoin luvuin.

JyPK otti otteluun lentävän lähdön. Henna Honkanen pääsi läpi vasemmalta 6. minuutilla Tiina Tiaisen pystysyötöstä ja sijoitti pallon ohi Elsa Sulkun. Parikymmentä minuuttia myöhemmin JyPK tarjosi yleisölle lisää lämmikettä. Ensin Iines Lehkonen kaatoi Kia Voutilaisen keltaisen kortin ja vapaapotkun arvoisesti. Lavdije Begollin vaparin Sulku vielä torjui kulmaksi, mutta kulman jälkitilanteesta Sanna Rein murjaisi pillerin rangaistusalueen rajalta kuopiolaismaalin ylänuttuun. KuPS ei saanut vaarallisia tilanteita ja maalia kohti tulleet yritykset päätyivät helposti JyPK-vahti Pauliina Tähtisen syliin. Tauolle mentiin JyPKin 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika ehti vanhentua vajaan kymmenen minuuttia. Kia Voutilainen löysi oikealta laidalta Lavdije Begollin, jonka matala keskitys löysi maalin edestä Henna Honkasen. Honkanen laukoi lähietäisyydeltä vihreät 3-0 johtoon. JyPKillä oli paikkoja lisätä johtoaan puoliajan aikana. Maaleja saatiin kuitenkin odottaa 89. minuutille. Begolli pääsi vastakkain Sulkun kanssa ja nosti pallon hallitusti maaliin. Henna Honkanen kävi vielä 90. minuutin kunniaksi hattukaupassa ja viimeisteli kolmannen maalinsa sekä JyPKin 5-0 voiton.

JyPK pelaa Suomen Cupin toisen lohko-ottelunsa Vehkahallissa la 2.2. klo 16. Vastaan saapuu ONS.


151 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page