top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Suomen Cup alkaa hankien keskeltä


Vaikka talvi taikoo mitä maukkaimpia pakkaslukemia, aloittaa JyPK lauantaina kilpailullisen kautensa. Suomen Cupin lohkovaiheessa Jyväskylän Vehkahallille saapuu nimensä Pallokissoita KuPSiksi vaihtanut ryhmä Savosta. Tuo jo miltei käsitteeksi muodostunut kelta-musta väri on tuttu suomalaisesta jalkapallosta 90 vuoden ajalta.

Jokainen joukkue lähtee cupiin raakileena, sillä harjoitusotteluita ei ole takana montaa. Viikko sitten JyPK voitti Ilveksen Vehkahallissa 1. harjoitusottelussa maalein 6-0. KuPS hävisi samoin numeroin oman lohkovaiheen ottelunsa Oulussa. Sen pitemmälle meneviä johtopäätöksiä ei ole syytä tehdä. Tuloksen lisäksi, huomisen mielenkiintoisin anti lienee se, mitä yksi harjoitusviikko on saanut joukkueissa aikaiseksi ja millaista kehitystä valmentajat Mikko Manninen ja Ollipekka Ojala ovat loihtineet seitsemän päivän aikana.

- Hyvällä fiiliksellä lähdetään huomiseen. Jengin tekeminen ollut todella hyvää koko tämän viikon ja toivottavasti se siirtyy peliin. Aika ohuella ringillä ollaan menty koko ajan ja se vähän haittaa treeneissä koko joukkueen taktista valmistautumista. Siksi nämä matsit on tosi tärkeitä paikkoja myös treenata ja kehittää meidän pelitapaa liigakautta kohti. Cup on tietysti vielä tärkeämpi, kun peleissä on panosta. Haluamme mennä cupissa pitkälle, mutta samalla on tärkeää myös päästä pelillisesti eteenpäin viikko viikolta. Tällä hetkellä ollaan minun mielestä aikataulussa ja lähdetään siitä, että se myös näkyy lauantaina pelissä, toteaa JyPKin päävalmentaja Mikko Manninen.


121 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page