top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Maalijuhlat päättivät kauden


JyPK päätti liigakauden 2018 iloisesti kun se kaatoi TPS:n Harjulla selvästi 5-1.

Ottelu ehti vanhentua vain kaksi minuuttia kun Gentjana Rochi pääsi Lavdije Begollin syötöstä nenäkkäin TPS-vahti Anna Koivusen kanssa ja sijoitti pallon oikeaan nurkkaan. TPS kuittasi johtomaalin viiden minuutin jälkeen. Pystysyöttö linjan taakse vapautti Jenni Rannuksen kahden JyPKin maalilla pelanneen Pauliina Tähtisen kanssa. Rannus chipasi pallon yli Tähtisen ja tilanteeksi 1-1. Vaikka luvut jäivät myös taukolukemiksi, oli molemmilla paikkoja lisätä lukemia jo ennen taukoa.

Ottelun vihreänsävyiset loppuhetket alkoivat 57. minuutilla, kun Gentjana Rochi löysi syötöllään Tiina Tiaisen kuudentoista rajalta. Tiainen laukoi pallon varmasti vasempaan nurkkaan jättäen Koivusen vaille mahdollisuuksia. Kuusi minuuttia tästä Marika Ritvanen kiiruhti palloon juuri ennen päätyrajaa ja keskitti maalin edustalle, jossa pallopostia odotti vapaaksi jäänyt Henna Honkanen. Hän ohjasi keskityksen verkkoon ja JyPKin 3-1 johtoon.

Viimeistään tässä vaiheessa vihreät menivät menojaan. Kuin varmuudeksi, kaksi minuuttia edellisestä palloa naarattiin jälleen turkulaisten verkosta. Sanna Rein syötti Gentjana Rochille kuudentoista sisään. Rochin keskitys putosi pilkun kohdalla Marika Ritvasen rintaan ja tuon kuoletuksen jälkeisestä volleysta Ritvanen niputti ottelun 4-1 maalillaan.

Viimeisen niitin ja kauden viimeisen maalin viimeisteli Gentjana Rochi, joka ryösti pallon TPS puolustukselta ja karkasi läpi sijoittaen pallon ohi Koivusen. Harjun kolea lauantai-ilta päättyi 5-1 lukemiin. Gentjana Rochi varmisti lauantaina myös Naisten Liigan maalikuningattaruuden 20 osumalla.


81 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page