top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Lauantai-ilta Harjulla päättää kauden 2018


Viimeistä viedään. Nimittäin kaudesta 2018. Kauden päätökseen kummallakaan ei sijoituksellista panosta enää ole. Molemmat haluavat kuitenkin päättää kauden iloisesti, joten Harjulla lienee kaksi fiiliksellä motivoitunutta joukkuetta.

TPS ryösti Ålandin mestaruushaavet viime lauantaina Turussa. Se siirsi ahvenanmaalaisten juhlia ainakin vuodella 1-0 kotivoitolla. Se on pelannut numeraalisesti tasaisia otteluita läpiyläjatkosarjan. Ainoastaan poikkeuksen tekee PK-35 kotiottelu. Pisteitä tosin on irronnut vain juuri Ålandilta.

JyPK lähtee kauden viimeiseen otteluun neljän miinusmerkkisen pelin jälkeen. Viime lauantaina vihreät hävisivät PK-35:lle Vantaalla 1-3. Yläjatkosarja on ollut vaikea, mutta kauden päättäminen positiivisesti on ilman muuta ykköstavoite. Toki myös se tilastofakta, että TPS:lta ei ole irronnut vielä pistettäkään tällä kaudella, motivoi koleassa lauantai-illassa.

Kausi täytti joukkueen kauden alussa asettaman tavoitteen. Se selvisi yläjatkosarjaan. Tämä hieno vuoden 2018 joukkue on mahdollista nähdä vielä kerran kotikentällä. Ottelu alkaa Harjulla klo 18.00.


67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page