top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Liigan loppukiri alkaa Vantaalta


JyPK pelaa kauden viimeisen vierasottelunsa lauantaina Myyrmäessä PK-35 vieraana kahden viikon tauon jälkeen.

Sijoituksellisesti vihreäsydämiset ovat sarjan viides, joten sarjasijoituksen puolesta suurin panos on vantaalaisilla. JyPK voi kuitenkin olla kitkerä sitruuna vantaalaisten mestaruusboolissa. Joukkue haluaa loppukaudesta parhaan mahdollisen tuloksen, joten ilmaiseksi PK-35 ei mestaruustaisteluaan jatka.

PK-35 on kaksi pistettä perässä HJK:ta, joten käytännössä mestaruustaistelussa kolme pistettä on ainoa todellinen vaihtoehto. Tätä makeaa lientä on JyPKin tarkoitus hämmentää lokakuun lauantaipäivässä. Vantaalaiset hoitivat ensimmäisen eräpallon viime kierroksella Åland Unitedia vastaan 1-0 kotivoitolla. JyPK puolestaan hävisi Helsingissä HJK:lle 1-6.

PK-35:n tehokkain yläloppusarjassa on ollut Heidi Kollanen, joka pussitti TPS:aa vastaan viisi osumaa. JyPKin tehokkain on ollut Lavdije Begolli Tytti Jaakkolan kanssa. Jaakkola tosin puuttuu kokoonpanosta lauantaina.

Ottelu alkaa klo 14.00.


24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page