top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPKiin toiminnanjohtaja 1.11.2018 alkaen


TOIMINNANJOHTAJA Jyväskylän Pallokerhoon 1.11.2018 alkaen

Jyväskylän Pallokerho JyPK:ssä aloittaa täysipäiväinen toiminnanjohtaja 1.11.2018 alkaen. JyPK:n nykyinen kehitysjohtaja ja liigajoukkueen myynnistä/markkinoinnista/ottelutapahtumista vastaava Petri Oksanen siirtyy seuran ja liigajoukkueen toiminnanjohtajaksi. Petri Oksanen jatkaa seuran kehitysjohtajana ja liigajoukkueen nykyisissä tehtävissä normaalisti 31.10.2018 asti, mutta keskittyy lokakuun aikana jo niihin toiminnanjohtajan tehtäviin, jotka aikataulullisesti sitä vaativat.

JyPK:ssä aloitettiin jo vuonna 2017 seuran kokonaisvaltainen kehittäminen ja sitä on jatkettu vuonna 2018 entistä aktiivisemmin ja monipuolisemmin. Toiminnanjohtajan toimenkuvan perustaminen on tämän tehdyn kehitystyön yksi tuloksista.

Toiminnanjohtajan keskeiset tehtävät LIIGAJOUKKUEESSA ovat mm. vastata liigajoukkueen kokonaisjohtamisesta ja kehittämisestä (mm. joukkueen toimihenkilöt, talous, myynti, markkinointi, yhteistyökumppanit, viestintä). Toiminnanjohtaja toimii myös liigajoukkueen kotiotteluiden tapahtumapäällikkönä. Apunaan näissä toiminnanjohtajalla on liigajoukkueen joukkueenjohtajat.

Toiminnanjohtajan keskeiset tehtävät SEURASSA ovat mm. vastata seuran kokonaisjohtamisesta, seuratoiminnan kehittämisestä ja tehostamisesta (mm. työntekijät, toimihenkilöt, turnaukset, myynti, markkinointi, viestintä), yhteistyösopimuksista sekä vastata seurastrategian toteutushankkeiden etenemisestä ja seuraamisesta. Toiminnanjohtaja osallistuu myös JyPK Naiset 2 – ja B-tyttöjoukkueiden kokonaisjohtamiseen ja kehittämiseen.

Lisätietoja: Petri Oksanen, 050 3314 615, petri.oksanen@jypk.inet.fi


118 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page