top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Helsinki kutsuu sunnuntaina


JyPK matkaa sunnuntaina HJK:n vieraaksi Helsinkiin. Tuloksellinen panos ottelussa on enemmälti HJK:lla, sillä JyPK on varmuudella sarjan viides. Vihreäsydämisten panos löytyy hyvästä kauden lopetuksesta ja siitä, että HJK:lta ei tällä kaudella ole vielä irronnut pistettäkään. Klubi oli tyly vieras vapun tienoilla ja vei pisteet mukanaan puhtaasti 0-4. Heinäkuussa tahti oli tasaisempi, mutta pisteet jäivät Telialle maalein 2-1.

HJK hävisi edellisen ottelunsa Maarianhaminassa. Voitolla se olisi karannut jo pienelle karkumatkalle mestaruustaistossa, mutta tappio tiivisti liigan kärjen neljän pisteen sisälle. Näin ollen Telian emäntien panos on sunnuntaina huipussaan. Pistemenetyksiin ei ole varaa, vaikka kärkipaikka vielä hallussa onkin.

Vihreäsydämiset hävisivät Hongalle viime lauantaisen vesipallo-ottelun Harjulla vaiherikkaan 90-minuuttisen jälkeen maalein 4-5. JyPK haluaa päättää kautensa duurissa. Kolmeen viimeiseen liigaotteluun lähtee joukko vihreitä taistelemaan jokaisen ottelun voitosta ja lisäämään oman pienen mausteensa kannusta kamppailevien soppaan. Helsingissä JyPKin kokoonpanosta puuttuu varmuudella viime lauantaina neljännen keltaisensa saanut Gentjana Rochi.

HJK:sta tehokkaimpia koko kausi huomioiden ovat olleet Vilma Hakala ja Hanna Ruohomaa. JyPKin vastaavat Rochin puuttuessa ovat Lavdije Begolli, Henna Honkanen ja Tytti Jaakkola.


59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page