top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Honka toistamiseen Jyväskylään


JyPK palaa Harjulle Vaajakoskelta kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun. Syyskuinen lauantai tarjoaa Naisten Liigan yläloppusarjan ottelun Honkaa vastaan. Kyseessä on pikauusinta heinäkuun lopulta, jolloin Honka kävi hakemassa rallien keskeltä puhtaan 0-4 voiton. Peli on toinen ottelu JyPKin Futisfiesta tapahtumassa Harjun stadionilla. Otteluun on vapaa pääsy. Liikuntakeskus Linea ja 4m.fi maksavat 0,20€ jokaiselta katsojalta keskussairaalan lastenosastolle.

JyPK kärsi tappion viime lauantaina Maarianhaminassa. Se ei päässyt otteluun kiinni oikein missään vaiheessa ja Åland United ansaitsi voittonsa. Tappion myötä mitalitaistelu karkasi todennäköisesti harmittavan kauaksi. Katseet on käännetty kuitenkin eteenpäin. JyPK lähtee lauantaihin taistelellen ja hakemaan loppukaudesta parasta mahdollista lopputulosta. Honka on vienyt tämän kauden pisteet 1-4, joten voitolla tämän kauden keskinäiset pisteet voi vielä tasata.

Vastustajaksi saapuva Honka hävisi keskiviikkona mestarienliigan 1. pudotuspelikierroksen kotiottelunsa Zürichille 0-1, mutta on Naisten Liigan mitalissa kiinni. Tosin viime viikkoisella tasapelilä PK-35:tä vastaan, karkasi HJK jo seitsemän pisteen päähän mestaruusjahdissa. Silti mitali - miksei kirkkainkin, on omissa käsissä. Se vaatii kuitenkin kolmen pisteen voittoja ja epäilemättä espoolaiset tulevat Harjulle sitä hakemaan.

Futisfiestan toinen ottelu on naisten kakkosdivisioonaa ja se pelataan Harjulla alkaen klo 13.30.


61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page