top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Maarianhaminasta laihat tuomiset


Lauantai-ilta Ahvenanmaalla ei ollut aurinkoinen, paitsi sään puolesta. Åland United jätti pisteet sinisille ansaitusti.

JyPK ei saanut konettaan käyntiin koko iltana. Ensimmäinen takaisku tuli jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Briana Campos ehti ensimmäisenä Isabella Mattssonin tolppaan osuneen laukauksen jämille ja siirsi sen tyhjään maaliin.

Åland hallitsi ensimmäistä puoliaikaa. Maalivahti Pauliina Tähtinen sekä ajoittainen emäntien epätarkkuus maalipaikoissa pitivät lukemat 1-0 aina 32. minuutille asti. Emelie Johansson tykitti 2-0 taukojohdon komeasti volleysta rangaistusalueelle jääneestä irtopallosta.

Toinen puoliaika ei alkanut JyPKiltä paremmin. Åland pelasi pallon JyPKin linjan taakse vapauttaen Jenny Danielssonin läpi. Hän viimeisteli 3-0 ohi vastaan tulleen Tähtisen. Jaksoa oli pelattu reilu viisi minuuttia.

Pari minuuttia myöhemmin Lavdije Begolli puski keskityksen komeasti alakulmaan ohi Åland-vahti Annu Tammisen ja antoi JyPKin hetkeksi mahdollisuuden tulla vielä peliin mukaan. Åland kontrolloi kuitenkin ottelua, saaden vihreiden pienen virtapiikin tasaantumaan. Se loi samalla muutaman huippupaikan, jotka Tähtinen teki tyhjäksi loistotorjunnoilla pitäen JyPKin kahden maalin päässä. Ålandin työ tuotti kuitenkin tulosta. Mattsson katkaisi Tähtisen avauksen ja vapautti Signy Aarnan maalintekoon. 4-1 maali oli lopullinen niitti illalle.

Henna Honkanen laukoi vielä tolppaan ja ottelun lopussa Sanna Rein puski Tammisen käsien kautta ylärimaan, mutta tulokseksi Maarianhaminassa jäi 4-1.

JyPKin ottelut jatkuvat lauantaina Jyväskylän Harjulla, jossa vastaan asettuu hallitseva mestari FC Honka. Otteluun on vapaa pääsy ja yhteistyökumppanimme 4m ja Liikuntakeskus Linea lahjoittavat 0,20€ jokaisesta paikalla olevasta katsojasta.


75 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page