top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Futisfiesta 15.9. lasten hyväksi


Jyväskylän Pallokerholla on lauantaina 15.9. Harjun stadionilla todellinen futiksen juhla - Futisfiesta.

JyPKin Maarianhaminassa alkavan Naisten Liigan mitalitaistelun toinen näytös esitetään Harjulla klo 17.00. Yläloppusarjan liigaottelun vieraaksi matkaa hallitseva Suomen mestari ja naisten Mestareiden liigassa jatkoon taistellut FC Honka.

Liigaottelun etkona nähdään klo 13.30 JyPK/2 naisten 2. divisioonan kamppailu paikasta 1. divisioonan nousukarsintaan. Vastaan saapuu Torniosta TP-47, joka taistelee JyPKin kanssa samasta paikasta karsintoihin. Kyseessä on siis todellinen kakkosen Grande Finale.

Otteluihin on vapaa pääsy ja niissä kerätään varoja keskussairaalan lastenosastolle. JyPKin yhteistyökumppanit Liikuntakeskus Linea ja 4m.fi maksavat Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki - Lastu ry:lle 0,20€ jokaisesta paikalle saapuneesta katsojasta. Lahjoitettava summa perustuu molempien otteluiden yhteenlaskettuun yleisömäärään.

Harjun stadion 15.9.2018 Vapaa pääsy

Naisten 2. divisioona JyPK/2-TP-47 klo 13.30

Naisten Liiga JyPK-Honka klo 17.00


51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page