top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Yläloppusarjan ohjelma julkaistu


Jyväskylän Pallokerho lähtee taistelemaan Naisten Liigan mitalista 8.9. alkavassa yläloppusarjassa. Sen myötä joukkueella on jäljellä viisi liigaottelua, joista kaksi pelataan Jyväskylässä ja kolme vieraskentällä. JyPKillä on matkaa kolmanteen sijaan seitsemän pistettä. Vihreäsydämiset lähtevät jatko-otteluihin sijalta viisi.

JyPKin Gentjana Rochi johtaa 17 maalilla Naisten Liigan maalintekijätilastoa ja on vahvasti kiinni maalikuningattaruudessa. Loppusarja alkaa JyPKin osalta Maarianhaminassa 8.9. ja päättyy Harjulle la 20.10.

la 8.9. Åland United - JyPK la 15.9. JyPK-Honka (Harjun kenttä) su 23.9. HJK-JyPK la 13.10. PK-35 - JyPK la 20.10. JyPK-TPS (Harjun kenttä)


71 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page