top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Päävalmentaja vaihtuu kaudelle 2019


JyPK:n naisten liigajoukkue aloittaa Naisten Liigan ylemmän loppusarjan matkaamalla Åland Unitedin vieraaksi la 8.9.2018 ja samalla tämä on päävalmentaja Jukka Västisen viimeinen Ahvenanmaan reissu JyPK:n päävalmentajana. Jukka Västinen ei jatka kauden 2018 päätyttyä JyPK:n päävalmentajana. Kaudesta 2016 lähtien JyPK:n päävalmentajana toiminut Jukka Västinen nosti heti ensimmäisellä päävalmentajakaudella joukkueen ykkösestä naisten liigaan, jossa joukkue on viihtynyt siitä lähtien ja taistelee tosissaan nyt kauden 2018 loppuhuipennuksessa mitaleista.

”Näistä kolmesta kaudesta ei ole mitään muuta kuin hyvää sanottavaa niin koko JyPK:n organisaation kuin joukkueen osalta. Henkilökohtainen päätökseni on kypsynyt pikku hiljaa tässä kauden edetessä ja siihen ei liity yhtään mitään dramatiikkaa”, kertoo Västinen. ”Nyt tuntui vaan oikealta hetkeltä niin joukkueen kuin henkilökohtaisesta näkökulmasta, että en ole enää käytettävissä päävalmentajana kaudelle 2019. Joukkue, tulokset ja taustaorganisaatio on kehittynyt isoin askelin viime kausilla ja on näin valmis myös päävalmentajan muutokseen”, taustoittaa Västinen. Uefa Pro valmentajalisenssin vuonna 2015 suorittanut Västinen on edelleen kiinnostunut valmentamisesta. ”Kauden 2018 jälkeen aion kuitenkin vetää hieman happea ja katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan jalkapallon parissa”, jatkaa Västinen. Seuraavaksi lähdetään kuitenkin Ahvenanmaalle taistelemaan täysillä täydestä kolmesta pisteestä. Seuran, joukkueen ja päävalmentajan yhteinen ylemmän loppusarjan tavoite on lähteä tosissaan tavoittelemaan mitalisijoista”, päättää Västinen.

JyPK on lähtenyt jo kartoittamaan joukkueelle uutta päävalmentajaa kaudelle 2019.


181 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page