top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Runkosarja päättyi voitokkaasti


JyPK oli tehokas viimeistelyssään ja vei pisteet Jyväskylään runkosarjan päätösottelussa Tikkurilassa. Ottelu sai lentävän lähdön, kun Emmi Manninen puski vapaapotkun vantaalaisten verkkoon kuudennella minuutilla.

Pari minuuttia myöhemmin TiPS sai luotua hässäkän JyPKin maalille, mutta pallo valui lopulta ohi maalin. TiPS puolusti jakson hyvin. Maalin lisäksi JyPKillä ei muita huippupaikkoja ensimmäisellä puoliskolla ollut. TiPS pääsi murtautumaan pari kertaa laukaisuetäisyydelle, mutta Pauliina Tähtinen hoiti tilanteet JyPKin eduksi. Taukoa pilvisellä Tikkurilan nurmikentällä vietettiin vierasjohdossa 0-1.

Toinen jakso noudatteli hyvin pitkälti ensimmäistä. TiPS pystyi pitämään vihreäsydämiset poissa maalipaikoilta ja sillä itsellään oli mahdollisuus tehokkaammalla viimeistelyllä nousta tasoihin. Pallot kuitenkin liimautuivat Tähtisen hanskoihin tai leijailivat verkkoaitoihin.

Kun tikkurilalaiset eivät paikkaansa käyttäneet, astui kuvaan Gentjana Rochi. Hän sai pallon rangaistusalueen rajalla ja ampui vastustamattomasti yläkulmaan ohi TiPS -vahti Riina Isokäännän. Ottelua oli pelattu reilu 60. minuuttia. TiPS jaksoi vielä yrittää päästä peliin kiinni, mutta viimeistään Rochin lähes identtinen veto 0-3 lukemiin lopetti pyristelyt.

TiPS oli yritteliäs, mutta tehokkuus maalipaikoissa konkretisoitui tappiona. JyPK ei missään nimessä ollut tänään parhaimmillaan, mutta se viimeisteli miltei jokaisesta paikasta ja sai mukaansa arvokkaat kolme pistettä.

Yläloppusarja alkaa muutaman viikon päästä. Ohjelma julkistetaan 22.8.


73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page