top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Runkosarja päättyy Tikkurilassa


Kesä taittaa vääjäämättä kohti syksyä, vaikka lauantaina vielä havitellaankin keskikesän lämpötiloja. JyPK päättää runkosarjan Tikkurilassa TiPS:n vieraana. Reilu viikko sitten pelattu ensimmäinen kohtaaminen Vaajakoskella päättyi vihreäsydämisille 2-0.

TiPS on sarjan toiseksi viimeisenä tasapisteissä Pallokissojen kanssa. Se valmistautuu alaloppusarjaan ja taistelee sarjapaikasta. Vaajakosken ottelun perusteella haaste vastustajille kasvaa ottelu ottelulta. Tuon ottelun ensimmäinen puoli tuntia oli tasainen ja TiPS:lla oli mahdollisuus jopa johtaa tuossa vaiheessa ottelua. Se on edellisen kohtaamisen jälkeen pelannut kaksi ottelua ja hävinnyt niissä kahdesti maalilla Ilvekselle.

Vaikka toistamiseen voidaan sanoa vihreiden olevan ennakkosuosikin viitassa, tarvitaan Vantaalla pisteiden eteen täysi päivätyö jotta kolme pistettä ja kevyt bussimatka ovat tosiasioita. JyPK on voittanut kaksi viimeistä liigaottelua. Viimeksi se kaatoi makeasti silloisen sarjakärjen Ålandin Vaajakoskella 4-0. Joukkueesta löytyi neljä eri maalintekijä, joten onnistumisia sateli monelle vihreälle. Kaiken kaikkiaan Åland peli oli upea jalkapallo-ottelu koko joukkueelta. JyPK lähtee yläloppusarjaan viidenneltä sijalta. Matkaa ylöspäin on kuusi pistettä. Täydellisellä loppukaudella on JyPKillä vielä mahdollisuus kuroa tuo väli kiinni.

Kotijoukkueen tehokkaimmat ovat olleet Nora Lehto (4) ja Melanie Azodo (2). JyPKin tehokkaimmat ovat olleet Gentjana Rochi (15), Lavdije Begolli (7) ja Henna Honkanen (6).

Lauantaina ratkeaa myös yläloppusarjan ohjelma. Se julkaistaan 22.8. Jo nyt on varmaa, että Jyväskylässä liigajalkapalloa nähdään tänä kautena vielä kahden ottelun verran. Loppu selviää keskiviikkona.


37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page